.

.

Разделител за масло, Разпределител на маслото за течове на въздуха за производствени линии, машини за КНК(един в 2 извън)

Разделител за масло, Разпределител на маслото за течове на въздуха за производствени линии, машини за КНК(един в 2 извън)

мнение на клиента:

BGN 47.28
Сума
Продуктът е наличен

Изработен от висококачествен латунного материал, маслораспределитель притежава добра устойчивост на износване и дълготрайност.Продуктът може да бъде широко, за да прибави към машинному хардуера който обработва центъра на КНК, производствени линии и механични инструменти, машинному оборудване вковки, машинному оборудване на заливане на формата, машинному оборудване дървообработване и други системи за смазване на механични съоръжения.Благодарение на лесен и компактен дизайн маслен сепаратор може да се регулира лесно и равномерно се разпределя.Обемът на маслото на всеки изход на маслото може да се регулира в съответствие с потребностите на различните работни сценарии.При добра технология на производство и стягане продукт показва добра производителност.Функция : 1. Изработен от висококачествен латунного материал, маслораспределитель притежава добра устойчивост на износване и дълготрайност.2. Обемът на маслото на всеки изход на маслото може да се регулира в съответствие с потребностите на различните работни сценарии.3. С добра технология за производство и герметичностью на въздуха, продуктът притежава добра производителност.4. С проста и компактна консистенция, сепаратор масло лек, за да се регулира и разпределя равномерно.5. Продуктът може да бъде широко, за да прибави към машинному хардуера който обработва центъра на КНК, производствени линии и механични инструменти, машинному оборудване вковки, машинному оборудване на заливане на формата, машинному оборудване дървообработване и други системи за смазване на механични съоръжения.Как да използвате : 1. Основният вход по подразбиране-резба м10х1, който е свързан с 6-мм маслена тръба, а издънка свързва с 4-милиметрова маслена тръба.2. Този маслоотделитель оборудван регулаторен клапан.Обемът на маслото на всеки изход на маслото може да се регулира, и то се прилага към системата за впръскване на масло от резистивен тип.Спецификация : Тип деталя : Опаковка масло Материал : Brass Type : Вътрешен тип карта на Приложение : Обработващ център с ЦПУ, производствени линии и машини, ковачество оборудване, оборудване за леене под налягане, деревообрабатывающее обзавеждане и други системи за смазване на механични съоръжения.Списък с пакети : 1 x Oil Дистрибутор.

Декларирани свойства

Item Type:
 Oil Distributor
Material:
Brass
Type:
Internal card type
Applications:
CNC machining center machinery, production lines and machine tools, forging machinery, die-casting machinery, woodworking machinery and other mechanical equipment lubrication systems.
Package List:
1 xOil Distributor :

Най-добри сделки