.

.

Акрилна Четка за нокти, Чиста Четка за Акрил От Козината на Норка Колински, Професионални Овални Четки за нокти, Подходяща за начинаещи и професионалисти (#12)

Акрилна Четка за нокти, Чиста Четка за Акрил От Козината на Норка Колински, Професионални Овални Четки за нокти, Подходяща за

мнение на клиента:

BGN 8.40
Сума
Продуктът е наличен

1.Надежден материал : Четка за нокти от найлон и параакрила.Идеален за изграждане на нокти и за нанасяне на лак за нокти!(Моля, обърнете внимание : Почистете с четка и изтрийте лепилото с нова четка за нокти преди първата употреба.). 2.Висока производителност : нашите четка за нокти са компактни и гъвкави, здраво прикрепени, без да се притеснявате за пролитии четина.А акрилна четка за нокти, разработен с нежна четка и професионален връх, за да се запази щетину в правилната форма, в продължение на дълго време. 3.Удобно захващане : Тези акрилни дръжка на четка за нокти са изработени от висококачествена масивна дървесина, лек и удобен за използване, лесно да се държат и да рисува, а също така е лесно да се постигне различни ноктите.А нашите четка за нокти - арт и имат гладка довършителни работи и предотвратяват ексфолиране на боя. 4.Гъвкавост : Нашите найлонови четки за нокти-леки, лесни за употреба и са подходящи за мобилен маникюр.Те са много удобни за използване по време на пътуване и може да бъде пъхната отново.По този начин, той също така прави сладък подарък за приятелите, начинаещи, професионалисти, или тези, които се интересуват от декориране на нокти DIY. 5.Поддръжка : Четка за нокти съдържат отделна пряка тръба,дори и след многократна употреба директен тръба предпазва главата найлон с акрилни четки за нокти е толкова добър, колкото и оригинала. (Моля, обърнете внимание : да се съхранява на четка за нокти ви трябва на проветриво и защитено от пряка слънчева светлина.).Вие искате да създадете красиви модели на изкуствени или естествени нокти, като професионалист?Разбира се, ти си знаеш.Сега можете да използвате нашите вълнуващи акрилни четка за нокти за всички задачи, свързани с декорация на нокти.Защо да изберете нашата четката за нокти?Висококачествени четината за всички видове нийл арт Леки и прости за използване на четка за нокти-арт са идеални както за начинаещи, така и за професионалисти.Лесен за употреба, лесен за почистване и може да се използва в продължение на дълго време.Лесен за използване по време на пътуване и за еднократна употреба.Самостоятелна директна тръба предпазва от разцепване.Материал на коса четки : колинский черен Материал дръжки на четки за коса : масивна дървесина Размер : 8 #, 10 #, 12 #, 14 #, 16 # Внимание : 1. Моля, изчистете четка за нокти преди първата употреба за премахване на лепило с нова четка за нокти, за да я щетину мека. 2. Почистете с четка за нокти щеточным почистване или течен мономером веднага след всяка употреба, за да се предотврати слеживание акрилния прах за зъби и за нокти. 3. Дръжте четката за ноктите ви трябва на проветриво и защитено от пряка слънчева светлина.

Декларирани свойства

Най-добри сделки