.

.

Быстроразъемная прикачване на пробния пристанището и диагностично оборудване за серия PD222 стомана с вътрешна резба на тръбата, 1/8 Размер на тялото 1/8-27 Размер на ре?

Быстроразъемная прикачване на пробния пристанището и диагностично оборудване за серия PD222 стомана с вътрешна резба на тръбата,

мнение на клиента:

BGN 26.39
Сума
Продуктът е наличен

【Прилагането на】Може да се прилага за двигатели на мобилното оборудване, системи за охлаждане, индустриални хидравлични системи, поддръжка и отстраняване на неизправности, течни или въздушни системи, оптимизация на производителността на системата проверка на системата и т.н. 【Премия материал】е направен от здрав, надежден в производството на алуминий/стомана с ЦПУ, отлично твърдо тяло с голяма устойчивост на корозия и корозията в продължение на много години безотказност употреба. 【Характеристики и предимства】лесно Можете да натиснете, за да включите операция.Заключващи челни вентили свеждат до минимум попадането на въздуха и неговото изтичане.Быстроразъемная прикачване Steel Test Port and Diagnostic Equipment е съвместима с диагностично оборудване Parker Senso Control и е подходящ за използване с хидравлични или въздушните системи. 【Информация за продукта】 Быстроразъемные съединители Push to connect осигуряват лесно свързване на механични сензори или специализирани диагностично оборудване, включително измерители Senso Control и аксесоари.PD - конектори позволяват бързо и лесно свързване на изпитвателни уреди, сензори, датчици и сензори за дебит с изпитателен точки на системата.Ниппели тест на пристанищата могат да бъдат постоянно монтирани на оборудване в критични точки на теста. 【Гаранция за удовлетворение】Ние се стремим да предоставим на клиентите си добър опит с продукта, ако не сте доволни от нашите продукти, просто върни му за пълно възстановяване в рамките на 30 дни.Ние подкрепяме гаранция 12 месеца.

Декларирани свойства

Най-добри сделки