.

.

ZXL е Съвместим с Oppo A93 5G Портфейл Калъф 3D Bling Лист, Отпечатан Магнитна Изкуствена Кожа с Притежателя на Картата Щанд Флип Калъф за вашия Телефон, за Жените, за Oppo A93 5G С?

ZXL е Съвместим с Oppo A93 5G Портфейл Калъф 3D Bling Лист, Отпечатан Магнитна Изкуствена Кожа с Притежателя на Картата Щанд Флип

мнение на клиента:

BGN 34.24
Сума
Продуктът е наличен

[Съвместима модел] Специално проектиран калъф за OPPO A93 5 G ,не е подходящо за други мобилни телефони,моля, проверете модела на вашия телефон, преди да купите. [Стилен дизайн] OPPO A93 5 G калъф с картодържателя Портфейл Калъф изкуствена кожа направено за съхранение на вашата лична карта или кредитна карта и в същото време ви дава защитен модерен калъф. [Пълна защита] OPPO A93 5 G Case Портфейла Flip Case предоставя пълна и цялостна защита на вашия телефон, телефон, е добре закрепени в плътно затварящ се плик, за да се гарантира, че той няма да падне в джоба.Предотвратява фрактури в корпуса. [МНОГОФУНКЦИОНАЛНА] флип-надолу капачката OPPO A93 5 G Case лесно може да се трансформира в поставка за гледане на видео и обмен на съобщения.Лесно се инсталира или да се оттегли,сгъваема линията на гърба на своята практика ви позволява да включите чанта-портфейл в стойка. [Лесен достъп] Предотвратява натрупването на надраскване, пръстови отпечатъци, прах и ежедневно износване.Удобен за потребителя дизайн с прецизионными зъба осигурява лесен достъп до всички бутони, камера, колонки и конектора, без да махате на корпуса.

Декларирани свойства

Най-добри сделки