.

.

Калъф за мобилен телефон CHENZHIQIANG Great Мандала Embossing Pattern Хоризонтален Флип Кожен Калъф Huawei Honor 20, с държач и слота за карти, чантата, фоторамкой и шнурком(розово злато) (?

Калъф за мобилен телефон CHENZHIQIANG Great Мандала Embossing Pattern Хоризонтален Флип Кожен Калъф Huawei Honor 20, с държач

мнение на клиента:

BGN 77.28
Сума
Продуктът е наличен

Калъфи за мобилни телефони.Калъф за зарядното устройство.- Тежки случаи.Кожен калъф е Устойчив на надраскване защитен калъф.Броня капак. 100% Високо качество и добро изпълнение Moblie phone Case1. Лаконичността : той просто се формира и да се сменят, за да оставите чисто и комфортно впечатление на всички. 2. Функционален : калъф може добре отговарят на вашия телефон и да имат голямо значение за защита на вашия телефон от надраскване, удари, приплъзване и така нататък. 3. Удобно : всички бутони и портове са достъпни. 4. Преносим : не е нужно да стреля, след като вашият телефон наденет му, защото той е доста тънък и лек. 5. Издръжлив : с добра производителност и високо качество материали, той може да работи в продължение на дълго време. 6. Рентабилен : много подходяща цената е създадена за случая.Това достъпен продукт.

Декларирани свойства

Най-добри сделки