.

.

Слънце Луна Гоблен на Стената Звезди Космически Кошмарен черно-бели Завеси Стенен Гоблен за Спални Естетически Домашен Стенен Интериор на стаята (Тайнственият че?

Слънце Луна Гоблен на Стената Звезди Космически Кошмарен черно-бели Завеси Стенен Гоблен за Спални Естетически Домашен Стенен

мнение на клиента:

BGN 11.19
Сума
Продуктът е наличен

ЧЕТИРИ РАЗМЕРА-четири практични размери ви дават допълнителни възможности за различни цели на употреба.Серия гоблени Hihealer е отпечатан по-напреднали и сложни методи и отнема седмица. 60ʺL x 90ʺW/ 150cm x 230cm. Използвайте го заедно със собствената си личност.Понравившиеся, избрани и споделени хиляди клиенти, са нашата най-голяма чест и подкрепа, за да продължите създаването на по-красивите гоблени на изкуството.Нашите производители НИКОГА не отива на къси начин, за производство на продукти в големи количества, да жертвате качеството. Реални хора и реални резултати.Подходящ за двойни легла, малка спалня с двойно легла, интериор на хотел, интериор, интериор на стените, спални тийнейджърка или на момчето, на фона на социалните мрежи,медитация и т.

Декларирани свойства

Най-добри сделки