.

.

Superhairpieces Издръжливи на Мъжка перука NM102B 135% Heavy Density Indian Реми Hair, 1/8 Double Folded lace Front, Mono Silk Top with Поли Coating Edge Basic Version (кафяв черен + 15% Синтетични сива коса)

Superhairpieces Издръжливи на Мъжка перука NM102B 135% Heavy Density Indian Реми Hair, 1/8 Double Folded lace Front, Mono Silk

мнение на клиента:

BGN 159.99
Сума
Продуктът е наличен

【Качество на косата】 : Premium 100% индийски косата Реми, най-често срещаният тип коса, използван в перуки Реми поради естествената си гладкост, еластичност и ниско тегло. 6" Цялостна дължина като цяло, леко вълнообразни по цялата дължина.Могат да бъдат променени в съответствие със собствените си предпочитания за вашия ежедневен стил. 135% от обема е умерена и тежка плътност. 【Mono Base】 : Моноволоконный коприна надмощие, както и поли-покритие по ръба с лесен дизайн. 1/8" сгънат завързана отпред, двойна обратната разрез на горната част на короната за допълнителна здравина.Препоръчва се за избягване на използването на лепило директно върху шелковом отгоре, вместо това, моля, нанесете лепило върху ръба на поли покритие, за да се оптимизира нанасяне. 【Марка】 : Superhairpieces-това е американска и канадска компания, която има 40-годишен опит в разработване и производство на собствени шиньонов.Ние сме специализирани в разработването на перука и добре информирани за това, как посока коса отива на всяка част на перуката, премиум качеството е абсолютно гарантирано, за да се гарантира вашето удовлетворение. 【Потребителски поръчки】 : Ние също приемаме на потребителски поръчки.Можете да персонализирате своя собствена система части на косата с различни спецификации, които отговарят на вашите нужди, включително вид на косата, дължина на косата, основен размер, плътността на косата, посоката на косата, процент побеляване на косата, къдря косата, на фронтовата линия, коса и т.н., Моля, уведомете ни, за да получите повече информация, да направите поръчка при нас. 【Удовлетворение е гарантирано】 : Superhairpieces се гордее, че предоставя висококачествени изкуствена коса с изключително професионално обслужване на достъпни цени, за да се гарантира вашето удовлетворение.Всички изкуствена коса ще бъдат изпратени в страната в рамките на САЩ.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси, тъй като ние ще ви служат в най-доброто от нашите възможности.Висококачествени меки тънки индийски коса Remy.Сив-е японското синтетично влакно Канекалон.Свободен стил. Обща цялостна дължина 6 см.На ръба на поли-покритие.Лека отрезная дизайн.Естествената линия на растеж на косата : Добра.Повишена дълготрайност.Най-горния външен вид : по-Добре.Най-добрата вентилация.Естествен цветовата гама, която отговаря на вашата кожа на главата.НЕ ПРИКЛЕИВАЙТЕ МУ.Отгоре-дышащее копринените дантели с висока плътност.Много добър.И тя е здрава, лесно се носи.

Декларирани свойства

Най-добри сделки