.

.

Сгъваема Клавиатура Bluetooth, Безжична Портативна Клавиатура с Притежателя на Влакчета, Акумулаторна Клавиатура, Джобен Размер Сгъваема Клавиатура е Съвместима и iOS ?

Сгъваема Клавиатура Bluetooth, Безжична Портативна Клавиатура с Притежателя на Влакчета, Акумулаторна Клавиатура, Джобен Размер

мнение на клиента:

BGN 24.79
Сума
Продуктът е наличен

♦【Сгъваема клавиатура Bluetooth】 : Оборудван многофункционален калъф, който може да служи на преносима стойка за вашите устройства.А твърда връзка Bluetooth и клавишите със стандартен размер може да отговори на повечето от вашите изисквания за набиране на текст.Идеална преносима клавиатура за писатели, редактори, журналисти. ♦【Универсална съвместимост Bluetooth keyboard】 : Той лесно се работи с няколко системи, като i OS, Android и Windows.Можете да се свържете на своите смарт устройства с един бутон и лесно да превключвате чрез натискане на бутона "Fn+Q/W/E". ♦【Трайно акумулаторна клавиатура】 : С bulit-in батерия с голям капацитет и функция за автоматично сън, просто трябва да се зарежда само за 2 часа, и тази акумулаторна клавиатура може непрекъснато да се използва до 40 часа и 180 часа в режим на готовност.Идеално за пътуване и бизнес пътувания. ♦【Имат клавиатура на таблета】 : Идва с алуминиев материал, тази преносима клавиатура на таблета може да осигури отлично докосване за вас.А размерът на мини Bluetooth клавиатура позволява сгъване в джоб или раница за носене. ♦【Послепродажная гаранция】 : Ние предлагаме 30 дневна гаранция за връщане и 12-месечна гаранция подмяна на продукт.Ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време.

Декларирани свойства

Най-добри сделки