.

.

Paymenow 18 Бр. Комплект Четки за Грим Инструменти в Основата на Контура Руж Коректор на Устните, Лицето Сенки За очи Смесване на Кабуки Набор от Четки за Грим Комплект и?

Paymenow 18 Бр. Комплект Четки за Грим Инструменти в Основата на Контура Руж Коректор на Устните, Лицето Сенки За очи Смесване

мнение на клиента:

BGN 1.51
Сума
Продуктът е наличен

Материал : коза кожа; Материал дръжки : дърво ;Материал четки : синтетична коса.Използва се върху лицето за нанасяне,перушина или контурирования на няколко среди.Липсата на избледняване и косопад усилват и дават своя житейски вкус.Лесно е залепен на прах, естествен цвят, правейки униформа.Лесен за използване и удобен за переноске.Описание : 100% Маркова Новост и високо качествоquantity : 18 бр./set Item тип : Представляват Brush Material : Коза hairsize : 19.5*13*2cm Handle материал : Wood Brush материал : Синтетични һаігапрофессиональное качеството на комплект четки, който включва в себе си всички основи, необходими за ежедневна примененияsuitable за професионална употреба или за домашно использованияеаѕу се придържаме към прах, естествен цвят, с подходящи грижи, вашите четки могат да се ползват през годините.Ние подбираме четка във всяка опаковка е индивидуално, удобно за вас да вземе и да се използват.Той може да направи четка,която е използвана в продължение на years Item включва : Четка за прах,четка за устни,четка за спирала за мигли,четка за сенки за очи,две странични четки,четка за спирала за вежди,подобно на гъба, четка,четка за размазывания,четка за сенки за носа,четка за очна линия, Опаковка включва : 18 бр. чанта).

Декларирани свойства

Най-добри сделки