.

.

CYHO Чиния Износостойкое,Преносимо, Набор от аксесоари в Офис стая;Кухня;Ночлежка, 190x161x30(ММ), Бял,Син, 2 бр. с Трапезария и кухненска Посуда Сервировочная Прибори Плот ?

CYHO Чиния Износостойкое,Преносимо, Набор от аксесоари в Офис стая;Кухня;Ночлежка, 190x161x30(ММ), Бял,Син, 2 бр. с Трапезария

мнение на клиента:

BGN 6.90
Сума
Продуктът е наличен

Продукт е трудно да потъмнява поради неговата гланцов цвят.Устойчив на високи температури и горещини.Лесен за почистване.Удобна текстура, формата на фигурата.Той износостойок и устойчиви на спад, благодарение на модернизация и удебеляване на продукта.Приложими случаи : Офис стая;Кухня;Жилищен дом;Ресторант;Училище;Готвене;Сладкарница;Вила;Място за печене;домакинство Цвят : бял,син Материал : Меламин Форма : Неправилна форма на Общ нето тегло : 220(г) Дължина : 190(мм) Ширина : 161(мм) Височина : 30(мм) на Помещение и включва : 2 бр. Съдове за готвене Маса плот, Плот и Кухненски прибори Функции : Продукт е трудно да потъмнява поради неговата гланцов цвят.Устойчив на високи температури и горещини.Лесен за почистване.Удобна текстура, формата на фигурата.Той износостойок и устойчиви на спад, благодарение на модернизация и удебеляване на продукта.Дълъг срок на експлоатация.Хранителни контактни материали-това е хигиена и безопасност.Нежна и гладка.Забележка : Не поставяйте го на високо място, за да се избегне нараняване.В името на вашата физика, моля, сменяйте купа.

Декларирани свойства

Най-добри сделки