.

.

COSCELIA 20 Цвята Гел-Лак За нокти Комплект за Начинаещи с 24 W UV-Светлина ail Подготовка Дегидратор и Бескислотный Грунд За Нокти Набор от Soak off Блясък Бял Жълт Кафяв Черен ?

COSCELIA 20 Цвята Гел-Лак За нокти Комплект за Начинаещи с 24 W UV-Светлина ail Подготовка Дегидратор и Бескислотный Грунд За

мнение на клиента:

BGN 37.68
Сума
Продуктът е наличен

Какво получавате 1*24 W розово сушилня за нокти 20*Гел-лак за нокти 7 мл 2*Дизайн на ноктите планински кристал 1*Основен слой 7 мл 1*най-Горния слой на 7 мл 1*Буфер блок 1*Пила за нокти 1*Извити пинцети 1*1 чифт разделители за нокти 1*Вилица за кожичките 1*Тласкач за кожичките 1*Нож за нокти 1*Масло за кожичките 10*Салфетки за почистване на нокти 10*Лак за нокти премахване на влажна хартия 1*Четка за почистване на нокти, Лесно нанасяне 1. Нанесете основното покритие - втвърдяване с помощта на led или UV-лампи.Съвети за по-продължително съхранение 1. След това сте готови, добре дошли, за да споделят изображения за вашия нийл-арта.Ние ще ви дадем удовлетворенное решение и не допускайте никакви загуби.Трябва да се лекува под led/ултравиолетова светлина. (UV - лампа в продължение на 1 минута, led лампа за 30 секунди) - Това е нормално за основно покритие да се придържаме след втвърдяване - 3. (UV лампа за 2 минути, led лампа за 30-60 секунди) 4.Дегидратор за нокти и набор от грунтовок : Дегидратор за нокти особено се използва, за да се отърве от масла и изсушени ногтевое легло.Как да премахнете Стъпка 1 : Навлажнете памучен тампон с ацетон.Грунд за ноктите-това е работа за увеличаване на сцепление на нокти и гел-лак заедно.

Декларирани свойства

Най-добри сделки