.

.

Марля Бинтове Ролки 12 Опаковки Медицински Участък Превръзки Ролка Дишащи Бели Марля Превръзки Марля Ролки за Рани, Наранявания и Хирургия Грижи, Обвивам Ръце Прев?

Марля Бинтове Ролки 12 Опаковки Медицински Участък Превръзки Ролка Дишащи Бели Марля Превръзки Марля Ролки за Рани, Наранявания

мнение на клиента:

BGN 8.79
Сума
Продуктът е наличен

【Идеален за превръзки, за да се грижа за рана】Тази превръзка, за да се осигурява добра впитываемость и аерация при нанасянето на раната, а също и много удобен усещане за вторични превръзки, помага за задържане на първичната на място и осигурява допълнителна възглавница за подобряване на защитата. 【Защитете и подкрепете с вас】Тези 12 опаковки индивидуални медицински ролки от мека и еластична тъкан коригиране на всяка травма или разкриване на кожата, независимо дали изгаряне, кройка или синини.Синтетичен материал, не причинява кожни алергии, осигурява лесно захващане места нараняване при това сигурно задръжте раневую област. 【Удобен и добре впитывающий материал】Изработени от гъвкав и еластичен плат, нашите марли са трайни, са устойчиви и добре се абсорбират влагата.Освен това, те са изключително воздухопроницаемы, като позволява на кожата да диша и отдаване под наем на вредата се излекува по-бързо. 【Индивидуални опаковки】Ролки марля ленти са опаковани индивидуално, за да се намали вероятността от кръстосано замърсяване. 【Задължително да има във вашата аптечка за първа помощ】Тези марля ролки дишащи и леки, можете да се излекува по-добре и много по-бързо.Това е чудесно за вас, можете да вратовръзка за раните си, без да се притесняват за риска от инфекции или възпаление.

Декларирани свойства

Най-добри сделки