.

.

Маска за пилинг на крака 5 броя, Маска за краката, за стегната Кожа, Ексфолиращи Чорапи за краката, за Мазоли - Педикюр За отстраняване на Твърди кожи, Чорапи за Пилин?

Маска за пилинг на крака 5 броя, Маска за краката, за стегната Кожа, Ексфолиращи Чорапи за краката, за Мазоли - Педикюр За отстраняване

мнение на клиента:

BGN 12.79
Сума
Продуктът е наличен

Не използвайте при слънчеви изгаряния или царапинах на кожата.Важен съвет : какво ще почистите, ако нямате мазоли или на мъртвата кожа.Вземете малко течност от маската и нанесете я на глезена или в горната част на краката. Мека и не досадно маска за педикюр Aliver foot почиства стегната кожа на краката, без дразнене и дискомфорт.Внимателно масажирайте краката си.След това изчакайте 10 минути, за да се види как това работи. Горните части на стоп и глезените могат да бъдат по-чувствителни към серума поради по-малкия брой на мъртвата кожа в тези области.Обикновено, пилинг започва на 3-4-ия ден, а целият процес продължава около 7 дни.4 стъпки, за да получите меки детски ножки1.Никакво връщане не е необходимо. 100% гаранция : Ако по някаква причина не сте доволни от нашата маска за премахване на твърди краката, моля, свържете се с нас и ние ще ви предложим пълно възстановяване на парите си, без никакви въпроси.За постигане на най-добри резултати силно се препоръчва ежедневно накиснете краката си за 15-20 минути в рамките на 48 часа след прилагането. Въпреки че съставките са естествени и безопасни за използване, поради тяхната отшелушивающей природата, ние препоръчваме да се проведе тест за чувствителност преди употреба. Сложете чорапи и масажирайте маска срещу краката, за да крема равномерно распределился по целия краката, след това покриване на чорапи с лента и оставете за 20-30 минути.ЗАБЕЛЕЖКА : Изследванията показват, че повечето хора имат положителни резултати.Можете да намалите обувки по-долу, за да серум не се отрази на тези области.Кожата ще отшелушиваться в рамките на следващите 2-3 дни след прилагане, в зависимост от състоянието и дебелината на кожата (по-трудно кожата ще отшелушиваться по-бавно, и в този случай ние препоръчваме на второ прилагането на четвъртия ден, за да получите по-добри резултати). Почистете и высушив краката, вземи маска за крака от опаковката и го нарежете на по пунктирана линия.Вие ще получите нови детски меки крака.

Декларирани свойства

Най-добри сделки