.

.

Foot Mask Peel 5 Pack, Baby foot Mask Remove Dead and Dry Skin Callus & Get Smooth Бебешки Крачета Moisturizing Foot Mask Peel Exfoliating Foot Treatment for Men and Women(Чаено дърво)

Foot Mask Peel 5 Pack, Baby foot Mask Remove Dead and Dry Skin Callus & Get Smooth Бебешки Крачета Moisturizing Foot Mask Peel

мнение на клиента:

BGN 38.96
Сума
Продуктът е наличен

【Изискана вана за краката】-В рамките на 1~2 седмици краката ви ще се възстанови гладко и меко усещане.Маска за крака bulk се използва за отстраняване на втвърдени, мъртви ъгли и мазоли на кожата, което прави кожата на краката мека като на бебе!. 【Устойчивост към стареене】-Нашата маска за краката може ефективно да се подобри суха, груба, трещиноватую кожата на краката и намалява появата на фини линии, като по този начин подобряване жизнеността на кожата и чрез подхранване на кожата, особено през сухия сезон. 【Безопасен и безболезнен】-Съдържа меки растителни екстракти,които могат спокойно да се използва от мъже и жени.По време на процеса на обновяване на кожата на краката няма болка. 【 Лесна употреба 】- Като си чорапи и обувки.Просто сложете си обувки на препоръчвания период от време и след като махнете ги.Не е нужно самостоятелно почистване или да отстраните кожата.Старата кожа автоматично беля на себе си след няколко дни, докато не остане само новата. 【 100% ВИДИМ РЕЗУЛТАТ】- Забравете за скъпи процедури за педикюр!Нашите детски меки пилинговые маски могат да ви помогнат да подобрите състоянието на кожата на краката, за кратък период от време!Имате някакви въпроси?Моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние се грижим за вашия опит!.Baby Feet Foot Peel е разработен за отстраняване на мъртвата кожа на краката си, която се натрупва с течение на времето и може да подобри вида на проблемите, свързани с подметки на краката си.Инструкция за употреба : 1. Измийте краката си и ги подсушете .2. Извадете маска за пилинг на крака и го нарежете на по пунктирана линия, както е посочено друго.3 .Носете маска за около 60-90 минути, за да съставки впитались в кожата.4. Отстранете маската plantifique foot mask peel и изплакнете краката с вода и сапун .5. Мъртвите клетки на кожата, ще започне да отлепите 5-7 дни след първоначалното заявление.Не изваждайте със сила омертвевшую на кожата на краката си, нека тя се бели естествено.Съвети, които трябва да запомните : външния слой на мъртвата кожа по естествен начин ще започне отваливаться с краката си след 5-7 дни.След употреба отшелушивающей маска за крака накиснете краката си в топла вода за около 20 минути в рамките на следващите няколко дни, за да получите най-добри резултати.Не използвайте повече от два пъти на месец.Индивидуалните резултати ще се различават.Използвайте веднага след отваряне.ВАЖНИ СЪВЕТИ : Само за външно приложение .Не използвайте детска маска за крака, ако сте бременна или кърмите.Не се прилага върху наранена, раздразнена или наранена кожа.При първото използване на този продукт се изисква пач-тест.При дразнене на кожата спрете използването.Кръст Бод Пакетът включва : 5* пилинг на Краката Mask Nice подарък избор за премахване на мъртвата кожа за feet A вид на премахване на мазоли на кракатаотшелушивающая маска за крака,можете да стоите.

Декларирани свойства

Най-добри сделки