.

.

Мишка Bluetooth, Тиха Мишка с USB нано-приемник, Ергономичен двоен режим(Bluetooth + USB) Акумулаторна безжична мишка с Bluetooth за лаптоп, iPad,MacBook Pro, PC,компютър,лаптоп (син)

Мишка Bluetooth, Тиха Мишка с USB нано-приемник, Ергономичен двоен режим(Bluetooth + USB) Акумулаторна безжична мишка с Bluetooth

мнение на клиента:

BGN 7.99
Сума
Продуктът е наличен

【Двухрежимная BLUETOOTH-мишка( Bluetooth + 2.4 G)】Изберете режим, който ви харесва или е свободно.Двухрежимная безжична мишка изпълнява свободно преминаване между две устройства с помощта на една мишка само с едно кликване на мишката. 【РЕЖИМ 1 : РЕЖИМ на BLUETOOTH】се Свързва директно към устройството с поддръжка на Bluetooth, без да е необходимо използване на приемника.Лесно и свързания свързва и не отнема нито един USB-порт. 【Режим 2 : режим на приемник на 2.4 G】 Подходящ за всеки компютър с USB порт.Щепсела и да играе. 【Широко СЪВМЕСТИМОСТ】Тази безжична мишка, подходяща за почти всяко устройство, в подкрепа на мишката.Не трябва да мисля за това, коя мишка е най-добре за вас. 【АКУМУЛАТОРНА батерия И БЕЗШУМЕН КЛИК】Вградена батерия с зарядно кабел.Няма повече нужда от допълнителна батерия тип АА.Специална беззвучная дизайн за дясната и лявата бутони, по-тиха и удобна за бутане.

Декларирани свойства

Най-добри сделки