.

.

Безжична Мишка за Лаптоп, Тиха Мишка 2.4 G с USB-приемник, Преносими Оптични Мишки за КОМПЮТЪР, Лаптоп, Настолен компютър, MacBook (черен)

Безжична Мишка за Лаптоп, Тиха Мишка 2.4 G с USB-приемник, Преносими Оптични Мишки за КОМПЮТЪР, Лаптоп, Настолен компютър, MacBook

мнение на клиента:

BGN 8.79
Сума
Продуктът е наличен

【Безшумен щракване и регулируема DPI】Специален безшумен режим дизайн за дясната и лявата част на бутони ви позволява да се съсредоточи по време на работа или игри, без да пречат на другите.Луксозно метално колелце и регулируема DPI(1600/1200/800). 【Plug & Play】Малък безжичен приемник удобно се поставя в USB порта на вашия компютър, като заема минимално пространство.USB-приемник остава в USB порта на вашия КОМПЮТЪР или удобно се поставя във вътрешността на безжична мишка, когато тя не се използва. 【Портативен размер и ергономичен дизайн】Благодарение на компактния си размер и ергономичен дизайн позволява лесно да се съхранява в чанта за пътуване.Матирана повърхност, тази безжична мишка удобно се впишат в ръцете си, ще ви осигури комфортен офис опит. 【Стабилно съединение 2,4 Ghz】Технология за безжичен пренос на 2,4 Ghz осигурява мощна и надеждна връзка до 33 фута, безжична мишка ще премине в режим на заспиване след 10 минути бездействие и може да се активира с натискане на всякакви бутони. 【Универсална съвместимост】Добре е съвместим е с Windows7/8/10/XP, Vista7/8, Linux и Mac OS X 10.4 и т.н., Подходящи за настолни компютри, лаптопи, персонални КОМПЮТРИ, Macbook и други устройства. (Моля, обърнете внимание : тази мишка е свързан USB-приемник, няма да е съвместима с Macbook Pro или други устройства, които имат само портове, тип C).Кръст Бод Пакет включва : 1 * Безжична мишка 1 * USB приемник 1 * Ръководство за потребителя *Моля, обърнете внимание : батерия в комплекта не е включена* *Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас*.

Декларирани свойства

Най-добри сделки