.

.

XXF-Shop Wood Foot Вана Bath Basin Foot Bath Barrel, Solid Wood Foot Bath Barrel, Hot Spring Wood Bath, Foot Massage Basin, Home Health Museum Hotel,3626cm (Цвят : без капачки)

XXF-Shop Wood Foot Вана Bath Basin Foot Bath Barrel, Solid Wood Foot Bath Barrel, Hot Spring Wood Bath, Foot Massage Basin, Home

мнение на клиента:

BGN 135.62
Сума
Продуктът е наличен

☞ Екологично чист и здравословен материал : Изработен е от каучуково дърво с естествен дървесен аромат. ☞ Конструкция на покрива увеличава топлоизолация дървена таза за крака, плавно сращивая вътрешната стена, за предотвратяване попадането на влага, предотвратява I. ☞ Предимства накисване на краката : 1. Подобрете циркулацията на кръвта 2. Подобряване на метаболизма 3. Премахване на умората 4. Подобряване на съня 5. Здраве и красота. ☞ Здрава метална конструкция на багажника предпазва багажника от трайност, водоустойчивост и сигурност. ☞ Благодарение на силата и свойствата на материала вана за краката-интензивно се използва семейни хотели, учебни и медицински институции.Защо във вана за краката трябва да се използва дървена бъчва?Редовната употреба на дървени бъчви за накисване на краката може да облекчи различни физически симптоми, тъй като кипарисовое дърво може да се използва като традиционната китайска медицина.Най-голямото предимство на използването на дървени бъчви е сигурността.Тъй като электронагревательная вана за краката barrel с нови функции може да се появи изтичане явление след продължителна употреба, което ще представлява потенциална заплаха за нашето здраве.Напротив, дори ако дървено буре, използвана в продължение на години, не ще се изправят пред този проблем, тя ще остане стабилна и сигурна завинаги.След натоварения ден, да се накисва в гореща вода за известно време, преди лягане, това е най-добрият метод на лечение.Докато вие настоявате на това всеки ден, можете да защитите здравето на себе си и семейството си.Дали масаж : да ръчен : no Material : каучук wood Covered : няма на капака, Височина на нивото на водата : 17 см. (включително)-20 см( не е включен в комплекта) Приложимите случаи : семейство,хотел,баня, здравен клуб,спалня, хол Дъното на барел се определя сгъсти дървесина, за да се предотврати изтичане на вода.Стена на барел се определя бесшовным сращиванием, водата не тече, а нежно докосване.Применимая сцена : масаж здравето Опаковка : вана за краката *1примечание : 1. Заради проблеми с осветлението на продукти и снимки може да има малко цвят, моля, обърнете се към самия продукту2. Тъй като продуктът е произведен от естествено дърво, фактура може леко да се различават от изображението.3. Време на пристигане : 10-20 дни.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Вашето удовлетворение е наш приоритет.Нашите продукти са напълно тествани преди да изпратите и качеството е гарантирано, може да се купи с увереност.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, за да можем да ви предоставим най-доброто обслужване.

Декларирани свойства

Най-добри сделки