.

.

Професионална Пробивна Машина за Нокти за Акрилни Нокти,35000 об. / мин. Електрически Преносим Комплект Тренировки За Нокти Акумулаторна Електрическа Пила за Нокти з?

Професионална Пробивна Машина за Нокти за Акрилни Нокти,35000 об. / мин. Електрически Преносим Комплект Тренировки За Нокти Акумулаторна

мнение на клиента:

BGN 111.99
Сума
Продуктът е наличен

【ПРОФЕСИОНАЛИСТ - вашият незаменим инструмент.Той работи много по-бързо, отколкото стандартните пила за нокти, затова той е особено важен инструмент за формиране и поддържане на ноктите.Преносима бормашина за нокти винаги е била силно се препоръчва на клиенти, за отлично качество, лекота на работа и отлично съотношение на цена и качество.Преносим, професионален, акумулаторна батерия, мощен, обновен. 1.Ниска скорост : позволява да се използва бормашина, е в основата на естествени нокти. 2.Средна скорост : ви позволява да го използвате за акрилни нокти или както естествени, така и на акрилни нокти. 3.Висока скорост : 25,000-35,000 ви позволява да направите по-професионална работа по ногтевому на изкуството.Електрически дисплей : Знаеш ли ситуацията с храненето в реално време.Благодарение на големия капацитет на батерията (2500 mah) можете да използвате тази бормашина за ноктите навсякъде и по всяко време.Скорост на пробиване на ноктите : 0-35000 об / мин, можете да намерите на скоростта, която подхожда, за да се полират ноктите чрез LCD екран.Захранването е бутон за контрол на скоростта.Forward-вашият незаменим инструмент.Той работи много по-бързо, отколкото стандартните пила за нокти, затова той е особено важен инструмент за формиране и поддържане на ноктите.Преносима бормашина за нокти винаги е била силно се препоръчва на клиенти, за отлично качество, лекота на работа и отлично съотношение на цена и качество.Преносим, професионален, акумулаторна батерия, мощен, обновен. 35000 об / мин Скорост на Акумулаторни Efile Бормашини За нокти. 1.Ниска скорост : позволява да се използва бормашина, е в основата на естествени нокти. 2.Средна скорост : ви позволява да го използвате за акрилни нокти или както естествени, така и на акрилни нокти.3.Висока скорост : 25,000-35,000 ви позволява да направите по-професионална работа по ногтевому на изкуството.Характеристики на нокти Dril : .Електрически дисплей : Знаеш ли ситуацията с храненето в реално време.Благодарение на големия капацитет на батерията (2500 mah) можете да използвате тази бормашина за ноктите навсякъде и по всяко време.Скорост на пробиване на ноктите : 0-35000 об / мин, можете да намерите на скоростта, която подхожда, за да се полират ноктите чрез LCD екран.Захранването е бутон за контрол на скоростта.Преминете напред и назад, Завой, напред и назад, подходящ за дясна ръка и за левичари.Шест взаимозаменяеми Бит1. Игольчатая корона.Отполируйте край на нокътя.2. Сигурен бита за работа с епидермиса.Отполируйте страничен край на нокътя.3. Конус за под ноктите, кожичките и боковин.4. Малко буре за повърхностните работи. 5. Голяма бъчва за повърхностна работа и укорочения.6. Изпращане и шлайфане лента за повърхностна работа, укорочения и отстраняване.

Декларирани свойства

Най-добри сделки