.

.

PlayMaty Plastic Pit Balls - Ocean Топка 2.36 Inches Crush Proof Stress Balls for Kids Playhouse Pool Ball Pool Pit Accessories 70pcs (Black&White&Gray)

PlayMaty Plastic Pit Balls - Ocean Топка 2.36 Inches Crush Proof Stress Balls for Kids Playhouse Pool Ball Pool Pit Accessories

мнение на клиента:

BGN 40.78
Сума
Продуктът е наличен

♥ МОДНИ ЦВЕТОВЕ : комбинация от три цвята. ♥ Умерен размер : Диаметър 2,36 инча не само предотвратява поглъщането на децата и причинява опасност, но и да отговарят на размера на детска длан, за да се улесни захват. ♥ СТРОГ КОНТРОЛ на КАЧЕСТВОТО : Фталат безплатно BPA безплатно.Използването на висококачествена пластмаса, така че всяка топка, не е лесно да се съборят, уникален процес на изграждане, така че всяка топка, гъвкав, екологичен оцветяване материал, така че всеки топка ярък и блестящ, без мирис. ЧАНТА ОКОТО♥ : Като колекция от топчета океан, чанта окото светла и удобна, и не приема нагоре никакво пространство.Няма нужда да се притеснявате за това, къде да поставите топката, след като игра за деца. ♥ ПОВЕЧЕ ИГРИ : у Дома е най-добрият мач за басейн с топка, в детската градина, е най-добрата играчка за студенти, най-добрият инструмент за учителите, както и в търговски център е перфектният аксесоар за увеселителни паркове.

Декларирани свойства

Най-добри сделки