.

.

1 Крушка с 1/4-20 женски род и шестоъгълни глави. Метална конструкция с дръжки с покритие на шарике. Съвместим със системи за RAM и 1 Топка от Arkon, iBOLT и на други производит?

1 Крушка с 1/4-20 женски род и шестоъгълни глави. Метална конструкция с дръжки с покритие на шарике. Съвместим със системи за

мнение на клиента:

BGN 11.19
Сума
Продуктът е наличен

Този компонент се отнася до серия от Tackform Enterprise, която се основава на голям 1-инчов прорезиненном шарике.Цялата серия се състои от различни причини, като нещастници, поставки за чаши, щипки за предната облегалка за глава, настолни скоби, както и притежателите на телефони, таблети, и екшън камери.Изработен е от композитен ABS-пластмаса, която осигурява солидна здравина, като същевременно е лесно.Гумирани топчета осигурява здрав захват с малко гъвкавост.При това се използва популярният размер на резба 1/4"-20.Шестигранное основа може да бъде сигурно затегнете с гаечен ключ.Включва 2,25" дългата 1/4"-20 резба жезъл.Серия Tackform Enterprise представлява набор от компоненти, които са концентрирани около големи 1-инчов каучук кълбо.Нашата серия Enterprise включва напълно завършени монтажни решения, както и отделни компоненти за вашата компания и САМ.Ние сме готови да го инсталирате на вашия автомобил, камион, велосипед, мотор, самолет, офис, кухня или където пожелаете!Всички наши компоненти са съвместими с 1" шаровыми системи производители като Arkon, i BOLT, RAM и други.

Декларирани свойства

Най-добри сделки