.

.

Дървена Кутия, Реколта Дървена Кутия За Съхранение на Бижута, Дървена Декоративна Витрина на Ръчен труд за Изкуство, Занаяти, Хоби и Домашно съхранение (Обтегач)

Дървена Кутия, Реколта Дървена Кутия За Съхранение на Бижута, Дървена Декоративна Витрина на Ръчен труд за Изкуство, Занаяти,

мнение на клиента:

BGN 8.39
Сума
Продуктът е наличен

Изработен е от висококачествен дървен материал, екологично чист и здрав.С капак, ефективно предпазва от прах.Подходящ за съхранение на такива неща, като шоколади, обеци, бижута и т.н. Ретро стил, добра украса, както и може да се използва като реквизит за снимки.Красива украса за вашия дом маса и офис бюрото, отличен подарък за вашите приятели или семейство. 1. Изработен е от висококачествен дървен материал, екологично чист и трайно. 2. С капак, ефективно предпазва от прах. 3. Подходящ за съхранение на такива неща, като шоколади, обеци, бижута и т.н. 4. Ретро стил, добра украса, както и може да се използва като реквизит за снимки. 5. Красива украса за вашия дом маса и офис бюрото, отличен подарък за вашите приятели или семейство.

Декларирани свойства

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Jewelry Box 
Material:
Wood
Optional type:
Buckle, Lock
Length:
12cm / 4.7in
Height:
8cm / 3.1in
Weight:
Approx. 138g / 4.9oz
Package list:
1 * Jewelry Box :
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Най-добри сделки