.

.

адаптер за главата на болта 10мм - 3/8 с лъжичка 1. Метална конструкция с дръжки с покритие на шарике. Съвместим със системи за RAM и 1 Топка от Arkon, iBOLT и на други производи?

адаптер за главата на болта 10мм - 3/8 с лъжичка 1. Метална конструкция с дръжки с покритие на шарике. Съвместим със системи за

мнение на клиента:

BGN 11.19
Сума
Продуктът е наличен

Този компонент се отнася до серия от Tackform Enterprise, която се основава на голям 1-инчов прорезиненном шарике.Цялата серия се състои от различни причини, като нещастници, поставки за чаши, щипки за предната облегалка за глава, настолни скоби, както и притежателите на телефони, таблети, и екшън камери.Цялата алуминиева конструкция с дръжки с покритие на шарике осигурява здрав захват с малко гъвкавост. дупка 11 мм лесно се побира болт М10.Махнете болт M10 и поставете този адаптер, бързо да настроите устройството там, където не трябва.Отличен за мотоциклети с увреждания на закрепване.Серия Tackform Enterprise представлява набор от компоненти, които са концентрирани около големи 1-инчов каучук кълбо.Нашата серия Enterprise включва напълно завършени монтажни решения, както и отделни компоненти за вашата компания и САМ.Ние сме готови да го инсталирате на вашия автомобил, камион, велосипед, мотор, самолет, офис, кухня или където пожелаете!Всички наши компоненти са съвместими както с памет, така и с 1-инчов шаровыми системи производители като Arkon, i BOLT и други.

Декларирани свойства

Най-добри сделки