.

.

Алуминиева сплав фикчировал адвокатско съсловие сцепление код Алуминиева сплав фикчировал офис на адвокатско клас на сцепление код high-performance за дома(титан)

Алуминиева сплав фикчировал адвокатско съсловие сцепление код Алуминиева сплав фикчировал офис на адвокатско клас на сцепление

мнение на клиента:

BGN 19.28
Сума
Продуктът е наличен

Изискан процес подобрява цялостната текстура, подобрява ефект за моделиране на автомобила с дистанционно управление и добавя удоволствие в работата.Изработена от висококачествена алуминиева сплав, антикоррозийный, устойчива на износване и здрав.Точен и скъпоценен дизайн идеален за вашия автомобил, както и добри аксесоари могат да бъдат актуализирани и променени, за да радиоуправляемого на автомобила.Изтънчен външен вид и перфектен стил, с фиксирани винтове, лесен за инсталиране.резервни части за оригинални части, които помагат за подобряване на общата структура и функционирането на превозното средство.Функция : 1. Изработена от висококачествена алуминиева сплав, антикоррозийный, устойчива на износване и здрав.2. Точен и скъпоценен дизайн идеален за вашия автомобил, и добри аксесоари могат да бъдат актуализирани и променени, за RC кола.3. Изтънчен външен вид и перфектен стил, с фиксирани винтове, са лесни за инсталиране.4. Резервни части за оригинални части, които помагат за подобряване на общата структура и функционирането на превозното средство. 5. Изискан процес подобрява цялостната текстура, подобрява ефект за моделиране на автомобила с дистанционно управление и допринася за забавление в работа.Spec : Състояние : 100% Чисто new Item Тип : RC фиксиран код дръпна бар Материал : алуминиева сплав, Размер : Approx. 24x22 mm / 0, 9x0, 9 in Fitment : Подходящ за оси SCX10 III AX103007 1/10 RC автомобили кръст Бод Пакет списък : 3 x фиксиран код дръпна бар винт 6 x Забележка : 1. Моля, позволете ±1-3 мм грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Декларирани свойства

Най-добри сделки