.

.

Калъф За съхранение на Зъбни Протези Организатор с Огледало и Почистването с Четка 135x101x45 мм Ортодонтический Инструмент за защита на устата 1 бр.

Калъф За съхранение на Зъбни Протези Организатор с Огледало и Почистването с Четка 135x101x45 мм Ортодонтический Инструмент за

мнение на клиента:

BGN 11.90
Сума
Продуктът е наличен

#100% чисто нов и високо качество. #Мини - стил, лесно се изпълнява, добър външен вид.Дръжте протеза или на хонорар в чистота.Оборудван малко огледало, за да се улесни носенето на зъбите. #Приемането на първокласна материал, контейнер за съхранение на зъбни протези е различна здравина и продължителна употреба.Той може да съдържа вашата каппу, хонорар или протеза чисти. # Вградена система за вентилация запазва вашето пероральное прилагането на сухи и свободни от натрупвания на адора. # Калъф тип snap-lock е плътно заключващо затваряне с надеждна модула, който ви позволява да знаете, че вашият калъф не се отваря внезапно.Кутия за съхранение на зъбни протези предпазва протези или тела от въздействието на прах, плесени и бактерии.Поддържането на корпуса на чистотата и липсата на бактерии може да удължи срока на експлоатация на продукта.Кръст Бод Пакет включва : 1 х Кутия за зъбни протези (изкуствени зъби в комплекта не са включени) 1 х четка.

Декларирани свойства

Най-добри сделки