.

.

Плосък spudger инструмент, 5шт нержавеющие инструмент монтировку за британското лятно часово време-001 полиране на повърхности от неръждаема стомана за прецизни инстр?

Плосък spudger инструмент, 5шт нержавеющие инструмент монтировку за британското лятно часово време-001 полиране на повърхности

мнение на клиента:

BGN 69.84
Сума
Продуктът е наличен

Неръждаема стомана : Изработен е от професионална неръждаема стомана с полирана повърхност, устойчив на корозия и износване. 5шт в 1 комплект : включително 5шт любопитни листа, достатъчно по количество, може да се използва и да се замени по всяко време.Тънък лист : Тези любопитни листове имат дебелина от едва 0,2 mm и са подходящи за демонтаж на прецизни инструменти.Удобна дръжка : Дръжката е мека стикер, който прави удобна ръкохватка, а операцията е бърза и трудозатратной. 2 Торцевая конструкция : Ломы от неръждаема стомана кръг от едната страна и равна от другата, са подходящи за различни ремонтни ситуации.Характеристика : 1. 5 Pcs в 1 комплект : Включително листове 5pcs prying, достатъчно по количество, може да се използва и да се замени по всяко време.2. Неръждаема стомана : Изработен е от неръждаема стомана професионален ранг, с полирана повърхност, rustproof и износоустойчивый.3. Удобна компресия : Компресия на ръцете мека стикер, който прави компресия се чувстват комфортно и дейност бързо и трудосберегающа.4. Конструкция края на 2 : Ломы неръждаема стомана кръг от едната страна и равна от другата, са подходящи за различни ремонтни ситуации.5. Тънък лист : Тези любопитни листове имат дебелина от едва 0,2 mm и са подходящи за демонтаж на прецизни инструменти.Как да използвате : Просто използвайте ръчно.Спецификация : тип елемент : Crowbars Model неръждаема стомана : за британското лятно часово време-001 Material : steel Purpose неръждаема : апаратура за разглобяване и ремонт tool Length : прибл. 118мм / 4.6 in Width : прибл. 20 мм / 0.8 in Both Дебелина на края : 0.2 mm Both Форма на края : Кръгла и плоскаяпроцесс : Полиране на повърхността на Пратката Списък : 5 х ломы от неръждаема стомана.

Декларирани свойства

Item Type:
Stainless Steel Crowbars
Model:
BST-001
Material:
Stainless steel
Purpose:
Instrument disassembly and repair tool
Length:
Approx. 118mm / 4.6in
Width:
Approx. 20mm / 0.8in
Both End Thickness:
0.2mm
Both End Shape:
Round and flat
Process:
Surface polishing
Package List:
5 x Stainless Steel Crowbars :

Най-добри сделки