.

.

Случайна Чанта за носене пица за доставка на храна-Сгъваема Тежкотоварни Чанта за хранене за къмпинг, Ресторанти, кетъринг UberEats Doordash (20X20X14)

Случайна Чанта за носене пица за доставка на храна-Сгъваема Тежкотоварни Чанта за хранене за къмпинг, Ресторанти, кетъринг UberEats

мнение на клиента:

BGN 23.19
Сума
Продуктът е наличен

{РАЗМЕРА}- 20" 20", 14", черен,чанта за доставка на пица може да се транспортира (6 кутии) 18-инчови пица. {ЦЯЛАТА СТРАНИЧНА ИЗОЛАЦИЯ}Нашата случайна чанта за доставка на пица с дебел слой изолация,3-слойной EPE и алуминиева подплата,увеличава ефективността на отопление и охлаждане,при запазване на горещи и студени предмети хладно за по-дълго. {ЗДРАВОСЛОВЕН &ЛЕСЕН ЗА ПОЧИСТВАНЕ} Чанта преход пица многоразова и е трайна, избършете надолу или мият на ръка, за да се пази чиста. {ID WINDOW}се Намира на върха за съхранение на визитни картички, касови бележки или билети за поръчка. {МНОГОКРАТНО ИЗПОЛЗВАНЕ} - идеален за доставка на храна в ресторанти (Über Eats, Grubhub, Door Dash, Postmates) и професионални доставчици за обществено хранене.Също така е подходящ за хранителни магазини, празници, пикници, партита.

Декларирани свойства

Най-добри сделки