.

.

YOSCO Bath Body Brush Set with Long Handle, 3 in 1 Foldable Shower Brush Back Scrubber with Brush Sponge Pemice Head for Bath and Shower(A)

YOSCO Bath Body Brush Set with Long Handle, 3 in 1 Foldable Shower Brush Back Scrubber with Brush Sponge Pemice Head for Bath

мнение на клиента:

BGN 7.66
Сума
Продуктът е наличен

【Дизайн с дълга дръжка】Сгъваема четка с дълга дръжка, с противоскользящим дизайн и специално наклонена за почистване на гърба.Също така е възможно да използвате, за да удари и масаж на части от тялото за релаксация, като врата, раменете и гърба.Дупка в дръжката може да се мотае, да изсъхне.Лепкава куки се предоставят безплатно. 【Чудесен материал】Многофункционален набор от четки за душата е изработен от висококачествена ABS-пластмаса.За мека и твърда четина ние използваме найлон.За нескользящих дръжки ние използваме гофрирани конструкция с определен ъгъл на наклона, който може да се използва за почистване на гърба.Когато четина е суха, това е добра четка за стягане на кожата.При използване тя става мека, след измиване с топла вода и е подходящ за прочистване на тялото. 【Идеалното използването на тялото】Нашата четка за тяло може да се търка и смекчава кожата на цялото тяло, подобрява качеството на кожата ,ефективно се стимулира кръвообращението и се оставят я нежна и гладка. 【Практичен подарък】Комплект душ гел с дълга дръжка-чудесен избор за лична употреба или подарък за всички мъже, жени и деца.Неговата задължително трябва да се използват и да се насладите в пълна степен. Сгъваема четка за душ 3 в 1.

Декларирани свойства

Най-добри сделки