.

.

Кола на Телефона на 360 Градуса Огледалото за Обратно виждане на Притежателя на Телефона,на Притежателя, Номер на Притежателя на Телефона Универсален Регулируем Дъ?

Кола на Телефона на 360 Градуса Огледалото за Обратно виждане на Притежателя на Телефона,на Притежателя, Номер на Притежателя

мнение на клиента:

BGN 12.79
Сума
Продуктът е наличен

【Високо КАЧЕСТВО】 : Тя е изработена от нов материал ABS + metal, здрав, няма да се надраска лесно, стилен дизайн на външния вид, лесен за инсталиране, лесен и практичен. 【ВЪРТЕНЕ НА 360 ГРАДУСА】 : Подкрепа за промяна на ъгъла по желание, удобно за вас регулиране на необходимия ъгъл, навигация, лесно шофиране,по-добро планиране на маршрут.Той може да се върти на 360 градуса и могат свободно да се регулира в зависимост от различните гледни точки, необходими за получаване на възможно най-добрия опит на шофиране. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 : Можете да конфигурирате навигационен маршрут с една ръка, за да се гарантира безопасността на шофиране и да позволи на семейството да бъдат уверени.И може да се използва след натискане и издърпване, и може да се съхранява зад огледалото за обратно виждане.Можете да го скрие, когато не се използва, за да не пречи на вашето зрение и не се отразяваше на безопасността при шофиране. 【Широко ПРИЛОЖЕНИЕ】 : Може да се монтира на седалката и огледалото за обратно виждане,което е удобно за пътниците, за да прекарат скучно време на път.Той е подходящ за повечето модели мобилни телефони и може да се използва с всички ширинами 51 мм-87 мм, съвместими с мобилни телефони и устройства. 【Отваряне регулируема】 : Откриване на опора се регулира.Размер и стягане на отвора може да се регулира в съответствие с вашите собствени нужди, като завъртите въртящата бутона под дупката.

Декларирани свойства

Най-добри сделки