.

.

Отпариватель дрехи ZXCSER, Отпариватель дрехи 5 в 1 Handheld пароочистителе премахване на бръчки отпаривателя тъкан Handheld с бърза функция на топлина-нагоре, за дома си и да ?

Отпариватель дрехи ZXCSER, Отпариватель дрехи 5 в 1 Handheld пароочистителе премахване на бръчки отпаривателя тъкан Handheld с

мнение на клиента:

BGN 50.88
Сума
Продуктът е наличен

❤ Може да се използва като един параход или желязо за дома или за пътуване, мини-размер може да е поставен в куфар по време на пътуване, и двамата може да се използва хоризонтално или вертикално, много удобен за носене. ❤ Вграден предпазител и термостат за безопасна употреба, стабилна температура и автоматичен контрол на температурата по време на гладене, за предотвратяване на изгаряне на дрехи. ❤ Е подвижен резервоар за вода, който лесно се плъзга в един параход, и включва удобна мерителна чашка за лесно пълнене. ❤ С оборудвана антистатична четка и почистването щеточной глава, лесно можете да премахнете кожа, косата ком или праха от дрехите си. ❤ Ползи облекла : Carrier бръчки облекла - Почиства - Стерилизира - Дезинфекцира - Освежаващо - третира - размораживает.за дрехи/къща/кухня/баня/на колата/страна/преместване.КАК ДА СЕ ИЗПОЛЗВА 1.Добавете водата в резервоара(80 мл), не повече от максималния линия, в противен случай тя протечет или ще се влоши при глажке. 2.Настройте превключвателя на температурата на максимум, работно светлина се оцветява в червено.U може да се регулира преминаването на температурата до там, където искате( има 3 настройки) и след изключване на работното осветление.Отпариватель тъкан започне да работи, след като натиснете бутона.ТОПЛИ НАКОНЕЧНИКИ1.Не добавяйте вода през максимална линия, в противен случай тя протечет, дръжте резервоара за сух след употреба. 2.Когато го използвате за първи път, може би това не е пара, защото въздухът е блокиран резервоар.Затова трябва бързо да натиснете бутона взрив на пара, за да изпусне въздуха. 3.Температурата отпаривателя недостатъчна, ако той протича при глажке, моля, започнете пара след изключване на светлината.4.В пода се образува твърда водна измет, ако блендата се появява измет и луга при глажке, вие трябва да го почистите.5.Ако первази протича при съхранение,тъй като той не се е намирал при висока температура, когато не се използваше, вода ще потекат от основната заплата след натискане на бутона за пара на няколко пъти.U трябва да изсъхне на резервоара за вода след употреба.СПЕЦИФИКАЦИЯ : Цвят : червен _BOS_ Blue Power : 800 WVoltage : 110-240 VRated power : 50 HZQuality Service : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас чрез електронна поща, ние ще отговорим на вашето съобщение в рамките на 24 часа.

Декларирани свойства

Colour:
Red,Blue
Power:
800W
Voltage:
110-240V
Rated power:
50HZ
Quality Service :
If you have any questions, please contact us by email, we will reply to your message within 24 hours

Най-добри сделки