.

.

Компрессионный Ръкав за Коляното, Практичен Защитен Ръкав за Коляно Коляно за Облекчаване на Болки в ставите на открито за здравето(XL)

Компрессионный Ръкав за Коляното, Практичен Защитен Ръкав за Коляно Коляно за Облекчаване на Болки в ставите на открито за здравето(XL)

мнение на клиента:

BGN 38.00
Сума
Продуктът е наличен

Еластичната тъкан има равномерен натиск, не е деформиран лесно, меки и удобни, тънки и дишаща.Тънък процес на шиене и дизайн на ръба, елегантен външен вид, са подходящи за кожата си.Помага за циркулацията на кръвта, лесен, удобен и без стрес, така че можете да го носите през цялата нощ.Гъвкава спирална пружина може да бъде свободно согнута след носенето, които могат да отговарят на вдлъбнатата и изпъкналата част на краката, за удобство на носене.Помага лесно да абсорбира пот, памучен плат осигуряват необходимата изоляционную функция запазване на колене в топлина.Функция : 1. Гъвкава спирална пружина може да бъде свободно согнута след носенето, които могат да отговарят на вдлъбнатата и изпъкналата част на краката, за удобство на носене.2. Еластичната тъкан е равномерен натиск, не е деформиран лесно, меки и удобни, тънки и дишаща.3. Точен шев процес и дизайн на ръба, точно от възникването отговарят на кожата.4. Помага лесно да абсорбира пот, памучен плат осигуряват необходимата функция изолация, запазване на колене в топлина.5. Помага за циркулацията на кръвта, лесен, удобен и без стрес, така че можете да го носите през цялата нощ.Параметри : Състояние : 100% абсолютно новыйтип : Наколенникматериал : Памучни прежди, еластична прежда Размер на Обиколката на коляното S 33-36 см / 13-14, 2 инча M 36-38 см / 14,2-15 см L 38-41 см / 15-16, 1 инча XL 41-46 см / 16,1-18,1 инча Характеристики : 1. Тъкани от памучна прежда и еластична прежда, тя е еластична, мягка и удобна2. Лявата и дясната кутия опорните летви осигуряват допълнителна опора Применимая област на приложение : 1. Подуване на коляното и разтягане на связок2. Облекчаване на ставни връзки (висока подвздошная кост)3. Артрит, бурсит 4. Хидронефроза 5. Спортна защита Осъществяване Списък : 1 х Наколенник.

Декларирани свойства

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Knee Brace
Material:
Cotton yarn, elastic yarn
Size Knee Circumference S 33-36cm / 13-14.2in M 36-38cm / 14.2-15in L 38-41cm / 15-16.1in XL 41-46cm / 16.1-18.1in Features:
1. Woven with cotton yarn and stretch yarn, it is elastic, soft and comfortable :
2. Left and right spring support bars provide additional support :
Applicable Scope:
1. Knee swelling and sprain :
2. Loosening of articular ligaments (high iliac) :
3. Arthritis, bursitis :
4. Hydronephrosis :
5. Sports protection :
Package List:
1 x Knee Brace :

Най-добри сделки