.

.

Safesound Personal Alarm - 130 DB Акумулаторни Ключодържатели Ключодържател за Жени, Мъже, Деца, Възрастни Хора - Аларма за Сигурност Самоотбрана Ключодържател с Led Фенерче Сирен?

Safesound Personal Alarm - 130 DB Акумулаторни Ключодържатели Ключодържател за Жени, Мъже, Деца, Възрастни Хора - Аларма за Сигурност

мнение на клиента:

BGN 12.79
Сума
Продуктът е наличен

Личната Охранителна Аларма на Ключодържател за Жени - USB Chargable Спешно Self Defense Alarm Siren Song Security Protection Devices with LED Flashlight for Women Girls Kids and Elderly. [Аларма 130 db] : Просто издърпайте надолу каишка, когато колата е в опасност,тя активира кричащую сирена 130 db, писклив звук, за да привлече вниманието на други хора, дори на разстояние 300 метра. [Защитете безопасността на семейството си ] : С помощта на led лампи аларма може да се прилага за нощно осветление, подходящ за хора от всички възрасти, като например студенти, възрастни хора, деца, жени, нощни работници и така нататък, Можете да ги използвате, за пътуване, туризъм, къмпинг и начин на отглеждане на кучета в нощта. [Идеална идея за подарък] : Evershop преносим ключодържател аларма за сигурността могат лесно да се съхранява и да носи със себе си; Перфектен подарък за рожден ден,свети Валентин и така нататък.Можете да го прикачите към женски сумкам, рюкзакам, училищни сумкам, шлевкам за колани, чемоданам, бан, кучешка ремням и така нататък. [Че получавате] : Ако не сте доволни от тази лична алармена система, можете да се свържете с Evershop по всяко време.И ще получите задоволителен отговор и решение в рамките на 24 часа.Тази лична аларма на Ключодържател ще бъде добър подарък за приятелите и семейството на Благодарността,Коледа , Нова година,рожден ден и т.н. Evershop personal аларма, подходящи за тийнейджъри, родители, нощни сови, служители на маршрута за доставка, собственици на бизнес и студенти.Пътеки за джогинг, пешеходците и велосипедистите могат да се ползват лесно и ультракомпактным размер, и вие можете лесно да го прикачите към чанта, раница или портфейла.

Декларирани свойства

Най-добри сделки