.

.

YIQQWS Box Mailers Mailbox European Villa Outdoor Wall with Lock Rain Mailbox 304 Stainless Steel Large Suggestion Letter Box Accessories/Многофамилни жилищни пощенски кутии(цвят:червен)

YIQQWS Box Mailers Mailbox European Villa Outdoor Wall with Lock Rain Mailbox 304 Stainless Steel Large Suggestion Letter Box

мнение на клиента:

BGN 176.05
Сума
Продуктът е наличен

Пощенската кутия е изработена от висококачествени материали и е покрит с прахово лаково покритие, което е здрав, надежден и дълготраен.Нашата пощенска кутия могат да издържат на различни фактори, здрав и надежден при вятър и дъжд. [Бързо и удобно] Мейл забрасывается отгоре и важни документи, които не се огъват.Тъй като това е механизъм за получаване на поща отпред, можете лесно да я получи. [Здрав и издръжлив] Външен пощенската кутия е изработена от здрав материал и е боядисана за ефективно предотвратяване на ръжда и драскотини.Този продукт може да гарантира по-дълъг срок на експлоатация и може да се използва в продължение на много години. [По-голям капацитет] Пощенска кутия е подходяща за съхранение на писма, вестници, електронна поща и т.н., А също така могат да се настанят писма от членове на семейството в продължение на определен период от време. [Лесна инсталация] Пощенска кутия е с предварително пробити дупки, крепежни винтове и прости 3-засилване на инструкциите за инсталация.Можете да го настроите в съответствие с инструкциите на производителя.Просто и бързо.Марка : YIQQWSOur пощенска кутия може да се използва за получаване на съобщения, писма, писма и т.н. можете да Го инсталирате на вратата за градината, дома или офиса.Той е защитена пролука и распашную вратата, за да влезете вътре.Той е много подходящ за украса на градини, къщи, входове на апартамента или като домашен decorations.Name : Тегло пощенска опаковка : 4 кг. Цвят на продукта : бял, червен, неръждаема стальматериал изделия : поцинкована ламарина.Размери : широчина-36,5 * височина 37 * дебелина 9,6 виж Размера на инвестиционен порт : дължина-36 * ширина 2,5 вж. Приложение : жилищен район, вила, училище, Добре дошли в нашия магазин за гледане и поръчване, аз ще предоставя на вас най-добрите и качествени продукти и най-добрият клиентски опит.Искрено ви желая късмет пазаруване!.

Декларирани свойства

Най-добри сделки