.

.

Производител на Етикети Полагане на печат Принтер Един Ключ Рязане на Преносим Принтер за Етикети Печат на Етикети Машина Черен Ръчно Производител на Етикети с Па?

Производител на Етикети Полагане на печат Принтер Един Ключ Рязане на Преносим Принтер за Етикети Печат на Етикети Машина Черен

мнение на клиента:

BGN 16.79
Сума
Продуктът е наличен

Широка гама от приложения, е много подходящ за албуми, албуми, занаяти.Моля принцип штемпелевать, инвертируйте на лента, автоматично одн‑ключова вырезывание и промяна на котлон са удобни и бързи.Лесен за употреба и преносим, без батерия или източник на енергия, без мастило, без да се налага зареждане за постоянна употреба.Идва с лепило и със специална лента, 9 мм, отслаивающийся лепило можете да залепите на всяка гладка повърхност.Създавайте изящни релефни самозалепващи етикети с помощта на интуитивен система за въртене и натискане на етикети.Функция : 1. Лесен за употреба и преносим, без батерия или източник на енергия, без мастило, без да се налага зареждане за постоянна употреба.2. Моля принцип штемпелевать, инвертируйте на лента, автоматично одн‑ключова вырезывание и промяна на котлон са удобни и бързи.3. Създавайте изящни релефни самозалепващи етикети с помощта на интуитивен система за въртене и натискане на етикети.4. Широка гама от приложения, е много подходяща за албуми, албуми, проекти направи си САМ".5. Идва с прилипателем и панделка 9mm специална, отлепете прилипатель можете да залепите на всяка точно повърхност.Спецификация : Тип елемент : на Етикета Maker Material : absфункция : Много подходящ за албуми, албуми, САМ projects Tape Дължина : прибл. 2 метра / 6.6 ft Tape Ширина : прибл. 9 мм / 0,4 инча : 1. Поставете лента в пристанище бяла съоръжения, като кликнете върху дръжката и скатайте лента; (забележка : дръжка срещу две пити, половината от нея-интервал, а долната - за печат)2. Задръжте лентата почти до червената линия, за да започнете да печатате, и печатното слово ще бъде в средата;3. Завъртете dial ръчно, намерете печатаемое дума и силно натиснете го, а след това сменете 1 и 0 набран брой букви I и O;4. След отпечатване на ръчно завъртете dial до ножницам и натиснете го до края, за да отреже лента от лепило. залепете го там, където искате да се залепи (плоска повърхност, по-здрава е)Премахване на останалата част на лентата след демонтаж на въртящия се плот.Забележка : Този модел е вдлъбната и выпуклую печат, това е принципът щамповане.Това ще стане ясно, когато се удари силно до края.Функция за рязане се състои в това, да се отреже малък правоъгълник, за да се смъкне.Край може да не е идеален.Нежна душевност.

Декларирани свойства

Най-добри сделки