.

.

Комплекти Безжични Видеодомофонов,SURWAY 1080P WiFi Сигурност Doorbell Camera with Chime and Batteries,Водоустойчив Умни Вратите Разговори с Откриване на Движение,Нощно Виждане,Двупосочн?

Комплекти Безжични Видеодомофонов,SURWAY 1080P WiFi Сигурност Doorbell Camera with Chime and Batteries,Водоустойчив Умни Вратите

мнение на клиента:

BGN 74.87
Сума
Продуктът е наличен

Дизайн за входната врата на Посетител на сигурността Systerm,да се мобилни известия, когато някой кликне на вашия звънец или основание за откриване на сигнали.видео звънец Вграден микрофон и говорител,поддръжка на видео разговори, се предлагат с безплатен плъгин камбанен звън. Видео с резолюция 1080 P HD, независимо от деня и нощта, осигурява високо качество на наблюдение.Няма кабели не се изисква кабел, 2 елемента 18650 акумулаторна батерия работи до 3 месеца,живот на батерията ще варира в зависимост от настройките на устройството, използването и фактори на околната среда.Лесно се коригира, като включите видео домофон до Wi-Fi интернет чрез приложението Smartlife и създаването с помощта на приложените инструменти. *Видео резолюция 1080 P HD, независимо от това, ден и нощ ще получат най-високо качество на наблюдение. *Интелигентно откриване на човек,нашата камера на крилото на разговора може разумно да се направи разграничение между хората и обекти (ще бъдат открити само и движението на човека), точно улавяне на едно подозрително движение на човека и незабавно уведомяване на вас чрез своите мобилни устройства за целите на безопасността. *Вграден микрофон и говорител, поддръжка на 2-полосного разговор с вашите посетители, навсякъде и по всяко време. *не публикувате няма кабел, 2 елемента 18650 акумулаторна батерия работи до 120 дни. *видео телефон се свързва само с Wi-Fi На 2,4 Ghz. *Елате с безплатен подключаемым перезвоном,богат кольцевым камък и регулируем звук.Този видео домофон можете да споделите със семейството си, чрез добавяне на потребителски акаунти в настройки на "споделяне на на устройството" чрез прилагане на Sasha.след разрешение сметки на членовете на вашето семейство могат да гледат посетителите и видео едновременно.когато доставка за експресни доставки и износ отива в реално време,отговорете бесконтактно с вашия смартфон,защитете себе си и семейството си и да получите спокойствие.Мощен, с висока производителност и елегантен дизайн ще гарантира, че той може лесно да се побере на всяка дверную дограма,я добавите в списъка си с декор на входната врата.лесна инсталация и настройка на esay себе си, без кабел, кабели, той е удобен за много хора.

Декларирани свойства

Най-добри сделки