.

.

ALGWXQ Детска стълба Защитна Мрежа Черно, Найлон Градинско растение за Катерене Окото Стълбище Предотвратяване на падането на Окото Детска градина Изолация е Защитн?

ALGWXQ Детска стълба Защитна Мрежа Черно, Найлон Градинско растение за Катерене Окото Стълбище Предотвратяване на падането на

мнение на клиента:

BGN 46.32
Сума
Продуктът е наличен

★ Защитна мрежа : използва се за стълбища, тераси, ландшафтен дизайн, външни стени и т.н. За ефективно предотвратяване на риск от падане в близост до дефицит и в същото време да играе хубава роля. ★ Защитна мрежа : декоративна решетка, професионални ширити, здрав и не е лесно да се разсейва.Значително защитен ефект е холодостойкость и студ, висока корозионна устойчивост, висока здравина, лекота и здравина. ★ Самозалепваща мрежа : Използвайте този продукт като ограда, за по-лесно се разделят на части и да се предотврати проникването на други в стаята си.Той може да се използва за изолация на конфликт на домашни любимци. ★ Защитна мрежа : професионално връзването на възли, многожильное ширити, което прави веревочную мрежа по-здрави и дълготрайни. ★ Богат на функции за охрана на безопасността на окото : семеен балкон и парапет балконная стълбище защитна мрежа парапети, стълби, котка скално катерене, анти-капка и друга защита на арматура; стени, къщи, тематични партита хотели, хотели, заведения за хранене, книжарници, ресторанти, украса, медальони и т.н. ◆ Product details : Product name : Protective net Safety net material : nylon Protective net specifications : can be customized (for other sizes please contact us) Net spacing safety : 6cm/8см/10cm Suitable for : outdoor, indoor, can be used anywhere Widely used : стълби, прозорци, градини, скално катерене, люлки, хамаци◆ Характеристики на защитната мрежа : 1. Веревочная мрежа е лесен за инсталиране, се свързва с железни или дървени парапети, алуминиева дограма, коридорът и е подходящ за вътрешни и външни балконов2. Тази устойчива защитна мрежа осигурява безопасна детска среда за деца на перилах.Безопасно защита на деца, домашни любимци или игрушки3. Украса приема чисти материали за опазване на околната среда, нетоксичен, нерадиоактивные, и не оказва никакво влияние върху здравето на ребенка4. Можете да нарежете на въже в желаната форма и размер, без това да повлияе на срока на експлоатация на net5. Задайте въжени мрежи за децата, за да се предотврати падането на деца с опасни висоти, като стълбища, тераси, прозорци и т.н. Сигурно защитете вашите деца и домашни любимци 6. Напомняне за сигурност : Редовно проверявайте защитна мрежа за наличието на всички скрити опасности, причинени от различни външни или човешки фактори, за да се защити безопасността на децата◆ Пакетът включва : Защитна мрежа*1 _BOS_ Забележка : Тъй като продуктите трябва да бъдат маргинализированы, ще бъде разликата в плюс или минус 6% за всички размери на продуктите.Заради дисплея и различно осветление на изображение може да не отразява действителния цвят.благодарим ви за разбирането _BOS_ Следпродажбено обслужване : Ако имате някакви оплаквания, ние ще ви предоставим (връщане/замяна/компенсация) следпродажбено обслужване възможно най-скоро, докато не сте доволни.

Декларирани свойства

Най-добри сделки