.

.

ZDXY Нашийник за дресура на кучета Акумулаторна устойчив на удари Нашийник за Кучета с дистанционно управление, Водоустойчив, с вибрация/един сигнал/Режим на вибрац?

ZDXY Нашийник за дресура на кучета Акумулаторна устойчив на удари Нашийник за Кучета с дистанционно управление, Водоустойчив,

мнение на клиента:

BGN 60.66
Сума
Продуктът е наличен

[Три режима на учене] С режима на вибрации/зумер/вибрации 1-99 регулируема статичен удар и вибрации няма да доведе до никакъв дискомфорт на кучето.Може да се използва за корекция на лай, пеша, тяга, места за сядане, агресивен и други форми на послушание. [Дистанционно дистанционно управление] Удароустойчив нашийник за кучета може да достигне 2624 фута, което е удобно за тренировки в парка или в задния двор; тя може да продължи максимум до 2 кучета. [IPX67 водоустойчив и акумулаторна батерия] Приемник яка, за дресура на кучета на 100% е водоустойчив и може да се справи с всяка влажна среда, независимо дали е езеро, езеро или басейн; предавател и приемник яка, може да зарежда едновременно, спестявайки ви време и могат да се справят с всяка влажна среда, в която реши да скочи кучето ми!. [Регулируема тренировка на поведение] Режими на зумер, вибрации и електростатичния удар осигуряват професионална стимулиране на ниво 0-100, която е много подходяща за вас, за да се определи неадекватно поведение на кучето. [Защита от смущения] Над 3000 различни идентификационни кодове за предотвратяване на конфликти с други електронни устройства ошейниками; лесен за разчитане LCD екран показва нивата на стимули, което го прави много подходящ за условия на ниска осветеност.Features Collar размер : идеален за малки, средни и големи кучета. 15 килограма или повече.Размери на яката от TPU варират от 7 до 26 см в дължина.Водоустойчива функция : водоустойчив яка receiver Range : 2,624 фута/800 meters Tone/възможности вибрации : 99 нива на вибрации и ниво на 1 стандартна ниво tone Stimulus : (0-100) статичен удар и вибрации; стандартен тон.Тип батерия : Акумулаторна литиева батерия на приемника и дистанционното управление, заряжающиеся едновременно.Предназначение : Основно послушание куче, лай, лов, thorugh, агресивност, скачане, бягство и т.н. кръст Бод Пакет Съдържание : 1 x дистанционно передатчик2 x яка receiver2 x Регулируема TPU belt1 x USB кабел за зареждане (без зарядно)1 x тестове bulb2x метална сонда set1 x ръководство на потребителя.

Декларирани свойства

Най-добри сделки