.

.

LLFF 17 Инча Дневника на Притежателя на Дърва за огрев Влезете Багажник Закрит/Открит за Съхранение на Дървесина, Дърва за огрев, Аксесоари, Стомана за Съхранение на Д?

LLFF 17 Инча Дневника на Притежателя на Дърва за огрев Влезете Багажник Закрит/Открит за Съхранение на Дървесина, Дърва за огрев,

мнение на клиента:

BGN 46.64
Сума
Продуктът е наличен

Предимства на продукта : Този титуляр за дървени трупи е отлично допълнение към всеки камина, подходящ за всеки ъгъл на стаята.Премиум Материал : стомана, екологично чисти материали, устойчиви на вода и антикорозионна, както и стабилни и издръжливи.Лесна инсталация : затегнете винта на кръстопътя, а елипса дупка разположен в горния край на кръгли дупки.Елипса отвор е предназначен за регулиране на разпоредбите на дупки.Идеално за : съхранение, сушене или показване на дърва за огрев, интересите на верандата, на палубата, под стряхата, вътрешен двор.Размер : 38cm X35cm X40cm/15"X13.8"X15.7".Описание на продукта : Този вътрешен списание притежателя идеално за това, че дървеният материал укладывалась внимателно и не е имала дървени трески навсякъде. дървени рафтове от пода, за да трупа не scrabbling на пола си.осигурява удобен транспорт на дърва за огрев и въглища за вашата печка или камина.Спецификация : Материал : Steel Size : 38cm X35cm X40cm/15"X13.8"X15.7"Цвят : Black Features : Тази решетка Ruggedized модел,поддръжка могат да увеличат продължителността на живота.Такива печные и мантел решетки повишаване на дърва за огрев от дъното на пещта, за да се подобри потока на въздух до огъня.Тези решетки се изчисляват върху дълголетието на плоски стоманени пръчки.Опаковка в пакет : 1× Камина списание Holder Notice : ★ 1. Размер на продукта се измерва само на ръка и е грешка 1-3 виж Това е нормално явление.★ 2. Моля,имайте предвид, че се дължи на разликата в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от изображението.★ 3. Всички цитирани по-горе измерване-това широчина х височина в сантиметри, а не в инчове.★ 4. Гарантирано удовлетворение : Ако не сте доволни от нашите продукти, моля, свържете се с нас, ние трябва да решим да ви удовлетвори, това е нашият първи приоритет.

Декларирани свойства

Material:
Steel
Size:
38cmX35cmX40cm/15X13.8X15.7
Color:
Black
Features:
This grate is Ruggedized model,support can increase of service life. Stove and fireplace grates like these lift firewood up off the bottom of the firebox to improve airflow to the fire. These grates are built to last flat steel bars. :
Packaging Included :
1× Fireplace Log Holder :
Notice:
★ 1. The product size is purely manual measurement and there is an error of 1-3cm.It is a normal phenomenon. :
★ 2. Please be reminded that due to the light and screen difference,the item's color may be slightly different from the pictures. :
★ 3. The above measurements are all width x height in centimeters and not inches. :
★ 4. Satisfaction Guaranteed:
If you are not satisfied with our products, please contact us, we must resolve to your satisfaction, this is our first priority.

Най-добри сделки