.

.

HDIIEHF 12 инча 9D HD Екран на телефона усилвател Видео Разширения увеличительный тенис на притежателя Защитен екран за очите Увеличительный притежателя на телефона (цв?

HDIIEHF 12 инча 9D HD Екран на телефона усилвател Видео Разширения увеличительный тенис на притежателя Защитен екран за очите

мнение на клиента:

BGN 156.92
Сума
Продуктът е наличен

Функции за защита и подкрепа.Увеличително стъкло се сгъва и е подходящ за всеки модел мобилен телефон.Висока резолюция на голям екран, е особено подходящ за гледане на филми.Поставка за база ви дава възможност за регулиране на ъгъла на гледане, който е подходящ за игри и гледане на филми.Това ще намали чувството на дискомфорт и зрителна умора, причинена от продължително фокусиране на малкия екран.Функции за защита и подкрепа.Увеличително стъкло се сгъва и е подходящ за всеки модел мобилен телефон.Висока резолюция на голям екран, е особено подходящ за гледане на филми.Поставка за база ви дава възможност за регулиране на ъгъла на гледане, който е подходящ за игри и гледане на филми.Това ще намали чувството на дискомфорт и зрителна умора, причинена от продължително фокусиране на малкия екран.Параметри : Размер на екрана : 12 дюймовмагнификация : 2-3 пъти Размера на продукта : 235x145x7 mm/9, 25x5, 71x0, 28"Забележка : 1. Поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!2. Моля, позволете на 1-3 мм отклонение на измерване от-за ръчно измерване.Кръст Бод Пакет включва : 1 * киноэкран увеличително стъкло.

Декларирани свойства

Screen Size:
12 inch
Magnification:
2-3 Times
Product Size:
235 X 145 X 7mm/9.25 X 5.71 X 0.28
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you! :
2. Please allow 1-3mm measuring deviation due to manual measurement. :
Package Included:
1 * movie screen magnifying glass :

Най-добри сделки