.

.

SOFREELIU Креативните Керамични Чаши за Кафе и Чинии Комплект Чаши Чаши за Лате с Лъжици Златната Дръжка на Чаша Следобеден Чай, Чаши и Чинии Офис Домашни Вечерни Десер?

SOFREELIU Креативните Керамични Чаши за Кафе и Чинии Комплект Чаши Чаши за Лате с Лъжици Златната Дръжка на Чаша Следобеден Чай,

мнение на клиента:

BGN 20.40
Сума
Продуктът е наличен

[Керамични следобеден чай] : Този чай комплект ръчно изработени със златни дръжки и позлатени изглежда луксозно и красиво.Тава може да съдържа и безалкохолни напитки. [Това ще накара гостите да се насладят им].Идеален за развлечение на гостите по време на пиенето на чай в градината, елегантни вечери, партита по повод рождения ден, обяд неделя на обяд и т.н. Този комплект е отлично допълнение към дисплея. [Велик дар].Подарявате подарък на любителите на чай за рождени дни, празници, годишнини, сватби, младоженците, нов дом, Ден на майката, Ден на св. Валентин. [Този чай изглежда страхотно] : стил от чаено сервиза изглежда привлекателно и да се прави всяка глътка чай вкусна.Този чай пуснат на красотата и топлината във вашия дом или ресторант. [Задоволително обслужване].Ако имате някакви коментари по отношение на нашата чаено сервиза, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви помогнем да решите проблема възможно най-скоро!.

Декларирани свойства

Най-добри сделки