.

.

KIBEE Регулируема Сушилня За чинии,Над Мивката Тежка Сушилня за Съдове за Съхранение на Кухненските на Организацията,2 нива, Сливи Мивки От Неръждаема стомана(дължин?

KIBEE Регулируема Сушилня За чинии,Над Мивката Тежка Сушилня за Съдове за Съхранение на Кухненските на Организацията,2 нива, Сливи

мнение на клиента:

BGN 14.32
Сума
Продуктът е наличен

[Подобрена стойка за мивки] В съответствие с кухненски нужди на повечето семейства ние сме добавяне на багажник за хартиени кърпи и багажник за готварски съдове, които имат по-мощни функции от конвенционалните сешоари за мивки. [Здрав и издръжлив] Часова мивки изработени от неръждаема стомана с добавянето на устойчив на корозия покритие.Двупластова антикорозионна защита може да е по-добре да се удължи срока на експлоатация на мивки, стелажи. [Регулируема дължина] Дължина шкафове за съдове може да бъде свободно променена (33,6"-40,6") в съответствие с нуждите на различни семейни ястия. [Лекотата на монтажа] Според ръководството за инсталиране и гаечному ключ в опаковка, можете да лесно да се съберат заедно мивката в продължение на 10 минути, без други инструменти. [Безупречно обслужване] Осигурете безпроблемно опит със 100% доживотна гаранция и 60-дневна гаранция за връщане на парите.Ако имате някакви въпроси или оплаквания, моля, свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.KIBEE SINK RACK -Над мивка, рафтове за съхранение,пространство над мивката никога не ще бъдат напразни! -Спестете повече място за вашата зает кухня и направете вашата кухня по-подредено. -Изработен от висококачествена неръждаема стомана, срока на експлоатация на повече от десет години. -Най-новият дизайн придава на притежателя на хартиен носител кърпи и притежателя на тигана, по-мощна функция за съхранение.

Декларирани свойства

Най-добри сделки