.

.

ZRJ Стандартни Закачалки Нескользящие Закачалки за дрехи 20 Опаковане. Сладки във формата на Сърце Домакинство за Съхранение на Дрехи Поддръжка Пластмасов шкаф, Зак?

ZRJ Стандартни Закачалки Нескользящие Закачалки за дрехи 20 Опаковане. Сладки във формата на Сърце Домакинство за Съхранение на

мнение на клиента:

BGN 27.28
Сума
Продуктът е наличен

За използване в дома, в офиса, в търговията на дребно, на почивка и събития.Закачалка представлява нескользящий, не оставляющий следи шкаф за дрехи и многофункционален.Метална кука може да се върти на 360°.Конструкция бразда закачалки не е толкова лесно да се промъкнат.Висококачествен ABS-материал, много экологичен и е безвреден.Унисекс цвят, както за мъжете, така и за жените.Отличен набор от ценности на всеки ден use.Name : Закачалка Размери : 40 см Материал : ABS+найлон Специално разработен с редица функции, които ще ви помогнат да поддържате гардероба напълно организирани.Дръж си тежки дрехи, както и различни аксесоари на една закачалка, независимо дали вратовръзки, рокли, жилетки и много други!.

Декларирани свойства

Най-добри сделки