.

.

Autobestown 3PCS Makeup Remover Подложки за Многократна употреба Кръга Меко Почистване на Лицето на Затягане на Двустранен Моющаяся Грим Отстраняване Микрофибър богат на функц?

Autobestown 3PCS Makeup Remover Подложки за Многократна употреба Кръга Меко Почистване на Лицето на Затягане на Двустранен Моющаяся

мнение на клиента:

BGN 53.12
Сума
Продуктът е наличен

За МНОГОКРАТНА употреба тампони ЗА премахване на грим - Идва с 3шт пере тампони за отстраняване на грим за обикновения грим и ежедневно премахване на грим,всички те са идеални за дълбоко почистване.ШИРОК ДИАПАЗОН на ИЗПОЛЗВАНЕ - една чудесна алтернатива на памучен устройства, салфеткам за лице, салфеткам от микрофибър за лице, а също така може да се използва като многократно бебешки кърпички.ПОДОБРЕН МАТЕРИАЛ, БЕЗ ХИМИКАЛИ - подложки са произведени от ултра тънки и меки microfibers, меки и приятни за кожата.ЕКОЛОГИЧНО чисти КРЪГЛИ ПОДЛОЖКИ - тези тампони за отстраняване на грим за многократна употреба, трайни и двустранни.които са най-доброто екологично избор.Може да се използва като подарък.КОМПАКТЕН размер МНОГОФУНКЦИОНАЛНИ подложки - Тези подложки са с компактен размер, за носене по време на пътуване, по-добре да се мият на ръка, лесно се закача на сухо.Технически характеристики на : Име на продукта : 3 многократно средство за отстраняване на грим Pads Material : Soft microfiber Weight : 39как за почистване : 1. След отстраняване на грим выдавите малко почистващо средство за лице на тампон за отстраняване на грим.2. Изплакнете памук за отстраняване на грим с чиста вода.3. Дръж тампон за отстраняване на грим и използвайте си следващия път.Характеристики и функции : Характеристики на продукта : 1. Това е магически тампони за отстраняване на грим, може да се добави топла вода и тази възглавница ще премахне целия си грим за минута!Премахване на грим вече не е досаден процес.2. Никога повече няма да останете без средства за отстраняване на грим!Дръжте го в банята, дамска чанта, чантата с тоалетни принадлежности и нощен чантата.3. Премахването на грима може да бъде уморителна част от рутината в нощта.Функция за 3 различни установки площадки форми : Като използвате : 1. Накиснете вълшебната тампон за отстраняване на грим във водата и выдавите малко вода.2. Останете там, където искате да изтриете, в продължение на 5-10 секунди.3. Внимателно почистете и отстранете грима, в продължение на 5-10 секунди.4. Бинго, ще се постигне на чисто лице.

Декларирани свойства

Най-добри сделки