.

.

MIANHT Ultra Speed External SSD - портативен и големи възможности за Мобилен твърд диск за настолни лаптопи,щепсела и да играе,Супер бърз,висок капацитет,по-надеждна производите?

MIANHT Ultra Speed External SSD - портативен и големи възможности за Мобилен твърд диск за настолни лаптопи,щепсела и да играе,Супер

мнение на клиента:

BGN 79.96
Сума
Продуктът е наличен

♛ ♛ ♛【Щепсела и да играе】 Този портативен твърд диск-това е plug-и-play, никакви драйвери или софтуер, както и никакъв външен източник на захранване.Ультратонкая и лека, с голям капацитет и висока скорост за съхранение на данни може да се постигне надежден пренос на данни.Външна кутия за диск може да се използва без външен източник на захранване или инсталиране на софтуер.Осигурете перфектна допълнително място за съхранение на вашия компютър и конзола за игри.Port Type-C позволява на сляпо поставяне от двете страни. ♛ ♛ ♛ 【Super fast】Позволява бързо преместване на снимки и видео с висока разделителна способност (реалната скорост зависи от капацитета на твърдия диск, на хост на устройството, операционна система и приложения).Висок капацитет : Благодарение на големия капацитет на високоскоростен хранилище за снимки с висока резолюция, 3 D-видео, музика, без да загуби и т.н., За архивиране на огромни количества данни, той е много подходящ за всички творчески занимания и е надеждно решение за архивиране. ♛♛♛【Надеждна работа】Този външен твърд диск е здрав, удароустойчив и удароустойчив алуминиев корпус, устойчив и безопасен, оборудвани с високоефективни теплоотводом за охлаждане и ниска консумация на енергия за надеждно предаване на данни. ♛ ♛ ♛【Преносим тънък корпус】ултра-тънък и лек корпус е достатъчно портативен, за да може да се носи в чантата или джоба.Идеална за пътуване, бизнес пътуване и т.н. Намерете любимите си снимки, видео, музика или нещо, което е винаги на разположение за вас!. ♛ ♛ ♛【Силна съвместимост】 Той е широко съвместим с WIN7/8/8.1/10, Android и други системи, и може да се използва почти 99% от PC!Пътувайте с голям капацитет в ультракомпактном преносим пакет външен твърд диск. "Спецификация❀ : порт❀ : Тип-C/USB3 на.1 ❀ капацитет за подкрепа : 1 TB И 2 TB,4 TB И 6 TB,8 TB,10 TB ❀ цвят : сребро/черен/син/червен ❀ Материал : алуминиева сплав ❀ размер : 100x30x9mm ❀ съдържание на Пакета : ❀ 1 ултра-висока скорост на външен твърд диск ❀ 1x USB кабел C".

Декларирани свойства

❀ Port:
Type-C/USB3.1
❀ Support capacity:
1TB,2TB,4TB,6TB,8TB,10TB
❀ Color:
silver/black/blue/red
❀ Material:
aluminum alloy
❀ Size:
100x30x9mm
❀ Package Contents:
❀ 1 ultra-high-speed external SSD :
❀ 1x USB C cable :

Най-добри сделки