.

.

Скаут & Company Autumn Harvest Cocktail Napkins 3-ply, 40 броя - За бар прибори, салфетки за напитки и коктейли - Word Play Cocktail Napkin (C942600)

Скаут & Company Autumn Harvest Cocktail Napkins 3-ply, 40 броя - За бар прибори, салфетки за напитки и коктейли - Word Play Cocktail

мнение на клиента:

BGN 4.00
Сума
Продуктът е наличен

МНОГО ДЕБЕЛА 3-слойна – нашите супер силна кърпички за коктейли Скаут and Company Autumn Word Play надеждно предпазват вашите заседателни маси, мебели и барную зоната от воден знак и мокри пръстени.Тази декоративна хартиена салфетка-това е мек, но здрав хартиени кърпички, които лесно се откъснете по време на използването му.МЕКИ И ЗДРАВИ ШИКОЗНИ КОКТЕЙЛНИ САЛФЕТКИ - всяка салфетка достатъчно е здрав, за да не порваться по време на сушене на ръцете.Специализирана хартия, произведени с помощта на 100% целулоза от поваленных дървета и управлявани гори с дървета, посаженными специално за производство на книжни материали; цялата книга е избелена с кислород, без хлор, за да запази своята мека текстура.ИДЕАЛЕН ЗА РАЗВЛЕЧЕНИЯ – Тези елегантни бар кърпички имат уникален и красив дизайн, който отговаря на вашия личен стил.Те се абсорбират влагата и гъвкави за употреба за всякакъв вид събития или партита, включително и вечери, обеди, закуски, десерти, сватби и много други! НЕТОКСИЧЕН И ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТИ-отпечатани в Германия фирма Ideal Home Range с използването на водоразтворими бои, които не съдържат тежки метали или разтворители и се произвеждат от 100% биоразградими кърпички с помощта на най-сигурните тъкани, мастило и печатни процеси.Тази хартия за коктейлни салфетки могат лесно да се рециклират след употреба.ПЕРФЕКТЕН РАЗМЕР И БРОЙ – всяка цветна меню с коктейли салфетка има размери 5 см х 5 см, и се предлага в комплект от две (2) опаковки по 20 броя в 40 салфетки.КОКТЕЙЛНИ САЛФЕТКИ - Създайте страхотен начин за всеки повод, на парти или на всяко събитие, с помощта на тези коктейлни салфетки Скаут and Company Autumn Word Play - Сладък коктейлни салфетки 3-слойни, брой 40 - за бар прибори, салфетки за напитки и коктейли.С тези красиви коктейльными кърпички вие винаги ще бъдете готови за сервиране на напитки.ХАРАКТЕРИСТИКИ - Мек, но здрав коктейлни салфетки предпазват вашите мебели, бар и маси. - 100% специализирана хартия. - Салфетки. - Може да се използва за производство на хартия diy, scrapbooking или нежелани списания! - Нашето меню с коктейли кърпа с размер 5 на 5 см, 3 слой. - Комплект от две (2) опаковки по 20 броя в 40 салфетки. - Идеален за наричат обяди, вечери, семейни събирания и всеки друг повод.

Декларирани свойства

Най-добри сделки