.

.

Leayjeen Калъф за фотоапарат Съвместим с ishantech,AILEHO Kids Digital Video Camera Toys for 3-10 Years Old Girls 1080P 2.4 инчов IPS Екран Camera Children Birthday Toys(Case only)

Leayjeen Калъф за фотоапарат Съвместим с ishantech,AILEHO Kids Digital Video Camera Toys for 3-10 Years Old Girls 1080P 2.4 инчов

мнение на клиента:

BGN 7.19
Сума
Продуктът е наличен

????Идеална за засаждане : Специална конструкция за монтаж ishantech/AILEHO/hylton Kids Camera.Те са идеални един на друг.За да държите камерата на детето в безопасност. ????Премиум Материал : Детски цифров калъф за камера е изработена от твърд ЕВА и здрав ПУ материали,с добра водонепроницаемостью и удар,за да защити вашите детски фотоапарат от надраскване и прах. ????Преносимост : Вътрешната част, снабдена с фиксирани еластична лента, която може да заключите фотоапарат от удари и падане, а също така е сигурна и надеждна защита.Конструкция окото на колан, чанта за фотоапарат може ефективно да се класифицират и съхраняват преносими аксесоари за съхранение. ????Сигурност : Малък вътрешен пух осигурява двойна защита играчка на фотоапарата, като го защитава от драскотини, прах и сблъсъци. ????В продукта има етикети безплатно.Децата могат да направят направи си САМ от себе си, за да се направи чанта за фотоапарат е уникален.Можете да споделите идеална работа на детето си с всички в обратната връзка с клиентите.

Декларирани свойства

Най-добри сделки