.

.

DelieKee 2 бр Множество Китайската Вълшебна Кърпа Водна Хартия с 1 Бамбукова Четка и 1 Дръжка Wrap, Практика на Китайската Калиграфия Комплект за Начинаещи Пишат Дебели с ?

DelieKee 2 бр Множество Китайската Вълшебна Кърпа Водна Хартия с 1 Бамбукова Четка и 1 Дръжка Wrap, Практика на Китайската Калиграфия

мнение на клиента:

BGN 15.19
Сума
Продуктът е наличен

Дебела.Впечатляващ и преносим.Помогнете на начинаещите любители на китайската калиграфия запазване на китайска хартия xuan и китайски мастила.Практика на китайската калиграфия е добра за бързо облекчаване на стреса и релаксираща медитация внимателност.Той е подходящ също и за практикуване на японски канджи sumi.Икономичност : Полиестерна нишка.Множество магически водна на плат - това е надстройка на традиционната китайска хартия.Можете да използвате хиляди пъти, ако е добре защитете го.Екологично чист : Изхвърлете мастило.Просто се потапя в бамбуковую четка, а след това започнете да рисувате живописно писмо.Когато водата се изпари, картини или думи ще изчезнат и вие отново ще бъде в състояние да направи така, както искате. 4 предмет осъществяване комплект : 2 бр. вода калиграфия плат (85 голям*38 см намаляване на работно налягане; обработват морал и оптимизиране на характер.КАК ДА ПРАКТИКУВАТЕ 1.Потапя четката във вода и пишете на нея. 2.Моля, изчакайте, докато почерк изсъхне.СЪВЕТИ И ПОДДРЪЖКА _BOS_ При първото използване кликнете върху четка за коса, отпуснете косата. √Поставете в топла вода не по-малко от 3 минути.След това изплакнете с всички падащите косми. √Моля, използвайте чиста четка (никога не напоена с мастило)и чиста вода. √Мине тъкан, когато тя е напълно суха. _BOS_ Моля, не носете прекалено много вода по време на писане. ×Моля, не загрязняйте магическа кърпа цветна течност, масло, пот, слюнка или всяка киселинно-алкални. ×Моля, не правете повърхността на тъканите поцарапанной някакви остри или твърди неща.

Декларирани свойства

Най-добри сделки