.

.

SDJZQ Ленени настолни бегунки, Настолна бегач просто се вписва в легло, Маса за ТЕЛЕВИЗОР шкаф Обувки за ежедневна употреба (цвят : кафяв размер : 30x180 см)

SDJZQ Ленени настолни бегунки, Настолна бегач просто се вписва в легло, Маса за ТЕЛЕВИЗОР шкаф Обувки за ежедневна употреба (цвят

мнение на клиента:

BGN 35.94
Сума
Продуктът е наличен

Cotton_blend.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ : естествена, здравословна, изискана памучен и бельо плат, обикновен модел, мека и удобна, мека, приятна за кожата текстура.ЗНАЧЕНИЕТО на : Форми, без табличен марка са непълни.Бегунки за маси осигуряват места за настаняване прибори, за да се избегне пръски и драскотини на масата при добавяне на стилове и модели.РАЗМЕРИ : 30х 140см, 30х 180 сантиметра, 30х 210см, 30х 240см, 30х280см.Размера на таблицата, показана тук, не включва дължината на кулон с пискюл (размера на четката е 15 см).Срокът за доставка е от 10 до 15 дни, а срокът за връщане-за повече от 30 дни.Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. ★Име на продукта : Таблица Runner Material : blended Washing : химическо чистене, висячая суха, низкотемпературная гладене, без избелване,Размери : 30x140 см, 30x180 см, 30x210 см, 30x240 см, 30x280cm Size метод на изчисление : 1 инч = 2,54 см★функция : 1. Нашите бегунки за маси осигуряват отлично място за поставяне на чинии, за предотвратяване на разливи и драскотини на масата, добавяйки, стил и стил.Като украса, като нашия тенис на знаме, може да се използва за украса на ресторанта, лобито, игрови конзоли или масички, а също и за демонстриране на повърхността на мебелите.3. Изискана памучен и бельо плат : удобен светлина, удобни разлика в цвят, деликатен материал4. Изключителна изработка : аккуратная, стилна мека кърпа, чиста и натурална, с високо качество и опазване на околната среда Стил : Романтичен, елегантни, стилни, прекрасни пътеки придават блясък в живота си.6. Смесването на най-популярните цветя и така, да ви донесат нови и иновативни продукти, настолни компютри, подаръци и начало декор, подходящ за всеки сезон, всеки празник и всички.★съвет : 1. Ръчно измерете размера на продукта, тъй като технологията на измерване на всеки човек се различава от измерване, грешка е от 1-2 сантиметра.2. Продуктът е взето в природата, но поради фактори като светлина, обзавеждане, ъгъл на виждане на камерата и резолюцията на компютъра, реалният обект може да се различава от снимки.Моля, използвайте оригинал като стандарт.3. Срокът за доставка е 10-15 дни, а диапазонът на връщане - около 30 дни.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Декларирани свойства

Най-добри сделки