.

.

Nail Corrector & Recover Corrector Tool, toe Nail Care Manicure & Pedicure Clipper Светлината, За Ремонт на Врастнали Нокти на краката и Счупени Нокти, Инструмент за Грижа За краката(От 36 ?

Nail Corrector & Recover Corrector Tool, toe Nail Care Manicure & Pedicure Clipper Светлината, За Ремонт на Врастнали Нокти на

мнение на клиента:

BGN 9.67
Сума
Продуктът е наличен

_BOS_ Коректор на НОКТИТЕ на КРАКАТА : елемент се използва принципа на лоста за промяна на ъгъла на наклона на нокътя, като осигурява отлична грижа за вашите нокти, Със силна издръжливост, него не е лесно да се прекъсне, кръпка подходящ за краката. _BOS_ НАМАЛЯВА БОЛКАТА : Набор band-спин за нокти на краката може да помогне на ноктите на краката се връщат към нормалното си състояние на огъване и да се определи формата си, предотвратяване на повторен растеж на ноктите отвътре и чрез премахване на болки, причинени от ноктите на краката си. _BOS_ КАК да ИЗПОЛЗВАТЕ : Изделия са отделно в краищата на ноктите на краката, след това кликнете два бутона, заедно и обводят други бутони, железен пръстен-долу, за последен път обличат пластмасова лента / да чорапи не поцарапались. _BOS_ ВНИМАНИЕ : Препоръчва се да се стреля за интензивни упражнения като бягане, скално катерене, голямо ходене, etc.to избягвайте претоварването, причинено от прекомерно количество ноктите на краката си. _BOS_ СЪВЕТИ : Преди носенето правилно огъване на ключалката, за да се намали силата в зависимост от дебелината на ноктите на краката и степен на усукване, за да се избегне неудобството, причинено от техния дълъг носенето.

Декларирани свойства

Най-добри сделки