.

.

Изкачването на прашка, уеб Сапани устойчивост на износване Висока Якост на ПЕС 75mm Широк за Вдигане на оборудване(3m (9.84 ft))

Изкачването на прашка, уеб Сапани устойчивост на износване Висока Якост на ПЕС 75mm Широк за Вдигане на оборудване(3m (9.84 ft))

мнение на клиента:

BGN 38.87
Сума
Продуктът е наличен

Носещи натоварване 3 T : Носеща способност на натоварване 3 T, и разширяване на конструкция може да разсее дърпа сила, и се изкачи по-стабилизирани чрез.Многослойно тъкане на : Ламинирано плетиво с материали на ПЕС, с тънка игла и конец, траен и издръжлив, по-безопасни за използване.Чудесен материал : Изработен е от дебела ПЕС, изкачване е висока здравина, устойчивост на износване и не се разгражда лесно.Гладка повърхност : изкачване мек и разполага с лъскав външен вид, който няма да навреди на повърхността на подемни на обекта.За изкачването на сценарии : използва Главно в rising сценарии, често използвани в корабите, машинното оборудване, пристанища, транспорт, електричество, etc.Функция : 1. Чудесен материал : Изработен е от дебела ПЕС, изкачване е висока здравина, устойчивост на износване и не се разгражда лесно.2. Носещи натоварване 3 T : Носеща способност на натоварване 3 T, и разширяване на конструкция може да разсее дърпа сила, и се изкачи по-стабилизирани чрез.3. Многослойно тъкане на : Ламинирано плетиво с материали на ПЕС, с тънка игла и конец, траен и издръжлив, по-безопасни за използване.4. За изкачването на сценарии : използва Главно в rising сценарии, често използвани в корабите, машинното оборудване, пристанища, транспорт, електричество, etc.5. Повърхност : да се Изкачи мягок и има лоснистое произход, което няма да навреди на повърхността на изкачването на обекта.Спецификация : Тип елемент : Плоска повдигаща стропаматериал : PESWidth : прибл. 75mm / 3in Color : Yellow Bearing Тегло : 3 TSafety Фактор : 6 : 1 Use Сценарий : Широко използван в кораби, машинното оборудване, пристанища, транспорт, електричество, инженерстве, проекти и други индустриях.Списък с пакети : 1 x Повдигаща стропа1 x Ръководство на потребителя.

Декларирани свойства

Item Type:
Flat Lifting Sling
Material:
PES
Width:
Approx. 75mm / 3in
Color:
Yellow
Bearing Weight:
3T
Safety Factor:
6
Use Scenarios:
Widely used in ships, machinery, ports, transportation, electric power, engineering, construction and other industries.
Package List:
1 x Lifting Sling :
1 x User Manual :

Най-добри сделки