.

.

GLOGLOW Baby Extension Foot Pedal, 21cm Support Child Baby Stroller Footrest for Yoya/VOVO Pushchair(черен)

GLOGLOW Baby Extension Foot Pedal, 21cm Support Child Baby Stroller Footrest for Yoya/VOVO Pushchair(черен)

мнение на клиента:

BGN 47.99
Сума
Продуктът е наличен

Лесно се инсталира и е отстранена, удобен за използване.Тази поставка за краката удължава количка на 21 см, осигурявайки на детето си по-комфортни условия за сън и за сядане.Много практичен, подходящ за колички същия модел, че и за YOYA/VOVO.Взема солидна тъкан оксфордской тъкан, дишаща, износостойкую и солидна употреба.Регулируеми 3 зъбни колела, за да изберете в зависимост от нуждите на вашето дете, вид задържане на крака и вида на разширяването, тип на защита от падане.Взема солидна тъкан оксфордской тъкан, дишаща, износостойкую и солидна употреба.Тази поставка за краката удължава количка на 14 см, осигурявайки на детето си по-комфортни условия за сън и за сядане.Регулируеми 3 зъбни колела, за да изберете в зависимост от нуждите на вашето дете, вид задържане на крака и вида на разширяването, тип на защита от падане.Лесно се инсталира и е отстранена, удобен за използване.Много практичен, подходящ за колички същия модел, че и за YOYA/VOVO.

Декларирани свойства

Condition:
100% Brand New
Material:
Oxford Cloth, Plastic
Color:
Black, Gray
Size:
approx. 32 x 21cm/12.6 x 8.27in
Weight:
approx. 350g/12.35oz
Package Included:
1 x Stroller Footrest :
1. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
2. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. 3. Please confirm whether the stroller model matches our description before ordering. :

Най-добри сделки